Vraag & Antwoord

Games

World in Conflict

Anoniem
Niek van gastel
5 antwoorden
 • Ik kijk al een tijdje uit naar deze game en heb de demo gedownload om alvast te wennen aan het spel. nu heb ik tijdens het spelen van de demo wat problemen gehad, namelijk dat het beeld bevriest op een zeker moment in de eerste demo level. nu heb ik de specificaties van het spel opgezocht:

  Geheugen 512 MB
  Geheugen Vista 1 GB
  Besturingssystemen Windows Vista,Windows XP
  Processor (Pentium 4 of vergelijkbaar) 2,2 GHz
  Harde schijfruimte 8,0 - 8,5 GB
  Videokaart 128 MB
  Geluidskaart DirectX 9.0c compatible

  en met die specificaties zou er op zich niks verkeerd moeten gaan bij het spelen van het spel, aangezien ik een pentium 4, 3GHZ 1024mb RAM en een nvidia 8600gt 256mb in mijn pc heb zitten.

  Ook heb ik daarna, na een post uitgebracht te hebben op ditzelfde forum nieuwe drivers geinstalleerd en nog steeds hetzelfde probleem gehouden. ik draai zelf Windows XP, misschien dat het daaraan kan liggen.

  maar zou er iets anders kunnen zijn waardoor het spel niet goed loopt op mijn pc?
 • hoe heb je de instellingen staan van het spel? Veel hoger dan medium kom je niet op een 1280*1024 scherm denk ik met jouw specs.
  Overigens vind ik die minimum requirements wel erg laag voor een nieuw spel, maar goed dat zijn ook vast de minimum eisen om het spel op 800*600 te spelen.
 • [quote:255c0672fe="arjant2"]hoe heb je de instellingen staan van het spel? Veel hoger dan medium kom je niet op een 1280*1024 scherm denk ik met jouw specs.
  Overigens vind ik die minimum requirements wel erg laag voor een nieuw spel, maar goed dat zijn ook vast de minimum eisen om het spel op 800*600 te spelen.[/quote:255c0672fe]mimimum eisen zijn altijd dat de game uberhaupt opstart dus daar niet te veel naar kijken… met 512 mb start de game op maar lager dan lowest details kom je dan niet (Allemaal disabled). Dus het kan wel, maar ziet er niet uit.

  Denk dat je ongeveer aan medium details moet denken op 1024x768 als je genoegen neemt met 10-30 fps gedurende de game.

  edit: je beeld bevriest=crash. Dus dat is het niet (te lage framerate).
  Probeer anders de AMD cpu driver als je amd hebt of ga gewoon ONLINE.
 • ik heb de demo zelf nog niet bekeken, dus vandaar ook mijn vermoeden dat zijn specs niet echt goed genoeg zijn om de game lekker vlot te spelen.
 • lees het WiC-forum (zie link in het WiC-topic op dit forum).
  Daar staat dat Vista mogelijk wat officieele hotfixes van MS nodig heeft vanwege dat bevriezen.
  Zowiezo moet Vista aardig up-to-date zijn (dus alle! updates), want dat is vaak de eerste oplossing voor problemen bij spellen onder Vista.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.