Vraag & Antwoord

Games

Games Netzo als GTA

Anoniem
jurro500
20 antwoorden
 • Heey, ik hou van games netzo als gta, dat je lekker rond kan rijden lopen enz, door een stad en een beetje moorden enz, wie weet games die hierop lijke (en dan bedoel ik niet de gta collectie :wink: )

  *Scarface & driv3r ken ik al :P
 • Total Overdose misschien? En als je paarden ipv. auto's accepteert, is GUN wel aardig.
 • op wikipedia staat een mooi lijstje:
  DRIV3R, The Getaway series, The Godfather: The Game, True Crime: Streets of LA and True Crime: New York City, Saint's Row, Scarface: The World Is Yours, The Simpsons Hit & Run, Just Cause, Mercenaries: Playground of Destruction and Total Overdose.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Grand_Theft_Auto_(series)#Similar_games
  Misschien zit daar wat tussen.
 • Wat je ook doet … Driv3r nooit kiezen. Dat spel is zo slecht dat ik er nu nog nachtmerries van heb.
 • Ik zie een hele hoop slechte titels voorbij vliegen, ik zou alleen voor mafia gaan en true crime iig links laten liggen. Hoorde ooit dat simpsons ook leuk is maar heb het zelf nooit getest.

  edit: dus voor mafia en tegen true crime;).
 • Mafia _schijnt_ juist zo'n goed spel te zijn? (nooit gespeeld)
 • Mafia is ook erg goed. Moet je zeker eens spelen alleen zal hij grafisch wellicht tegenvallen met de games van tegenwoordig. Heb er ooit mijn eerste gamereview over geschreven … 8+ !
 • [quote:1145a6b60b="gerben"]Total Overdose misschien? En als je paarden ipv. auto's accepteert, is GUN wel aardig.[/quote:1145a6b60b]

  ik raad je total overdose nie aan kheb em zelf ook voor ps2 en je hij moet telkens lade voor nieuw staddeel en het auto rije ziet er nie uit en ook klijn stadje ;)
 • Boiling Point?
  Wel eerst ff patchen.

  PS SDK onder welke steen heb jij gelegen, mafia een slecht spel…. :o :o
 • Het woordje GAAN hoorde achter mn tekst:P, alleen voor maffia gaan en true crime (dus niet maffia) links laten liggen:P. In boiling point rijden de vehicles waardeloos en zijn de struikjes 2d… Dan nog eerder Just Cause proberen, gta over the top met moderne graphics:p.
 • Ik vond "The Godfather: The Game" eigenlijk wel leuk, er zijn maar iets van 5 verschillende auto's maar dat doet er niet zo toe, ze rijden wel redelijk en mensen afpersen en andere mafiosi afknallen was ook leuk… (GTA3 vond ik den weer geen hol aan :oops: )…
 • Nog een leuke tip is Mafia 2, maar dan moet je nog even geduld hebben tot 2008, ziet er in ieder geval veelbelovend uit! :)
 • Ja inderdaad .. ik zit ook al te wachten op Mafia 2 !!!

  Ik speel al jaren, nog steeds met érg veel plezier, Mafia 1 ;D .. het superleuke eraan is, dat ik mijn stuurtje gewoon voor de auto's kan gebruiken :D:D ..
 • Ik zie ook een aantal Titels voorbij gaan waar ik niet voor zou kiezen zoals

  - The Godfather (Zwaar beperkt. Zijn maar een aantal auto's beschikbaar (denk aan 7 a 8 soorten). Ook is de stad groot. Maar niet in goede zin. Je hebt een stuk in het midden waar je voor elke missie door heen moet. En dat is echt geen pretje, en ook is het spel gewoon iets te makkelijk op de PC).
  - Driv3r is inderdaad een echte pure ripoff van Gta en daar is echt niets beters over te zeggen

  Mafia is gewoon een erg goed spel. Ga daarvoor!
 • Driv3r moet je echt nooit kopen, ook al is het alleen maar omdat Atari een ontzettend kinderachtig bedrijf is en ze het niet kunnen hebben dat de GTA-serie populairder is:

  Driv3r & GTA
  Sinds de grootmacht GTA is uitgekomen wordt elke soortgelijke game daarmee vergeleken. Zo ook Driv3r. Bij Atari zijn ze op z’n zachtst gezegd niet tevreden over de statements dat Driv3r van GTA nagemaakt is. Ergens wel terecht, want Driver 2 was tenslotte veel eerder uit als GTA III, en in Driver 2 kon je ook door een driedimensionale stad rondrijden en auto’s stelen. Helaas voor Atari heeft GTA de toon gezet voor dit genre, zodat men Driv3r met GTA vergelijkt. Atari had hier blijkbaar zijn eigen ideetjes over en heeft op een paar manieren laten blijken dat Driv3r beter is als GTA. Één van die manieren is nogal merkwaardig. In de game zitten namelijk mannetjes met Hawaï-blousjes aan, die de naam Timmy Vermicelli dragen (gunst, waar lijkt die naam toch op) en je neerschieten met hun M-16’s. Deze mannetjes staan op enkele (geheime) plekken in de game en de bedoeling is om ze allemaal te vermoorden. Om Rockstar nog eens goed de loef af te steken hebben de Timmy Vermicelli’s zwembandjes om, wat natuurlijk duid op het niet kunnen zwemmen van Tommy Vercetti. Tanner kan dit namelijk wel (vraag echter niet hoe). Maar alweer helaas voor Atari: CJ, de hoofdpersoon van GTA San Andreas, zal zelfs met auto en al in het water kunnen kukelen en er nog uit kunnen klimmen.
  De vergelijking tussen GTA en Driv3r wordt trouwens te vaak gemaakt. Driv3r is een game waarin het vooral om achtervolgingen draait, terwijl de nadruk in GTA vooral op het geweld wordt gelegd.
 • Ik vind Driver 4: Parallel Lines gewoon té slecht. Het ziet er niet uit, het speelt niet lekker, en het is verschrikkelijk slecht geport.


  Maar eh: Atari is slechts de uitgever, heeft het spel niet gemaakt.. Dat vergeten nogal veel mensen helaas. Net als met Test Drive Unlimited. Iedereen zit te zeiken over Atari, terwijl Eden Games het heeft gemaakt. Natuurlijk bied Atari het forum wel, maar dan nog.  Driver 2 was gewoon een té lijp spel, en voor de grafische mogelijkheden in die tijd een van de betere spellen. In Driver 2 had je ook nog eens een goede grip tijdens het racen/driften.. Blijkbaar kan dat tegenwoordig niet meer ofzo in games (Driv3r, Driver 4, True Crimes series, en meer van dat soort spellen).
 • In het nieuwste Simpsons-spel zit overigens ook een grap. Als je daar in het water springt en verzuipt dan komt die vent van de stripwinkel in beeld en geeft als commentaar : "weet je niet dat je pas in het tweede deel leert zwemmen ?' :lol:
 • [quote:9902dcb843="JaFO"]In het nieuwste Simpsons-spel zit overigens ook een grap. Als je daar in het water springt en verzuipt dan komt die vent van de stripwinkel in beeld en geeft als commentaar : "weet je niet dat je pas in het tweede deel leert zwemmen ?' :lol:[/quote:9902dcb843]

  haha lol die ga ik zeker kope :)
 • GEEN Boilingpoint nemen Heb het spel meerdere malen bijna uitgespeeld, maar werd steeds gek van de bugs. Bijv. je schiet op iemand je hoort je gun maar bij die gast waar op je schiet gebeurd er niets, gun sounds lopen vast, je hoort hun niet op je schieten, en nog veel meer. Ik vindt het jammer want het had zo mooi kunnen zijn… :(

  En nee geen problemen verder met geluid :D
 • [quote:f057d198b7="jurro500"]GEEN Boilingpoint nemen Heb het spel meerdere malen bijna uitgespeeld, maar werd steeds gek van de bugs. Bijv. je schiet op iemand je hoort je gun maar bij die gast waar op je schiet gebeurd er niets, gun sounds lopen vast, je hoort hun niet op je schieten, en nog veel meer. Ik vindt het jammer want het had zo mooi kunnen zijn… :(

  En nee geen problemen verder met geluid :D[/quote:f057d198b7]

  Heb je de laatste patch al geïnstalleerd ? Ik hád probs met het spel, maar na de patch niet meer. Vind het wel vet. Vooral het einde is koel ;)
  Kan niet wachten op deel 2 ;)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.