Vraag & Antwoord

Games

Portal

Anoniem
None
7 antwoorden
 • Leek me erg leuke game helaas is hij een beetje eenvoudig:s. Ben na 20 minuten spelen in chamber 15 (van de 19…).
 • Och, dan komt er nog een heel eind hoor. De laatste zijn een stuk moeilijker. Ik ben vrij lang met 18 bezig geweest, voordat ik doorhad hoe het moest. Maar na kamer 19 ben je er nog niet. Je moet dan nog het hele gebouw door, en komt er nog een bossfight, met de computer die tegen je praat.
 • Ja verklap het maar allemaal :P
  Het is ook "part of the package" natuurlijk.
 • Heej je had gelijk, was zelf ook 3 kwartier met level 18 bezig. Grootste deel vd tijd ging hem zitten in het uitschakelen van die robots wat achteraf niet echt nodig bleek, maargoed:P.
 • Ik dacht dat ik de game had uitgespeeld gisteren avond maar blijkbaar toch niet goed… De cake is toch geen leugen (!) en je kunt levend naar buiten.
  Let op spoilers (!):

  Zelf spelen:
  http://nl.youtube.com/watch?v=e5QveX3-1O8

  Gewoon handmatig de map laden: http://nl.youtube.com/watch?v=rjqbSrwN6CQ
 • Daar ben ik niet geweest. Ook maar eens proberen. Maar je kunt ook na 19 gewoon verder spelen, gewoon het gebouw door, achter de coulissen.
 • [quote:808ae7b558="gerben"]Daar ben ik niet geweest. Ook maar eens proberen. Maar je kunt ook na 19 gewoon verder spelen, gewoon het gebouw door, achter de coulissen.[/quote:808ae7b558]
  Je bent toch niet echt vrij??? Had wel het idee dat er maar 1 pad was dat je kon volgen. Dit komt dan uit bij die robot die het hele level tegen je aan loopt te zeuren, schakel je deze uit dan ontploft de boel en wordt je omhoog gelanceerd op het bedrijfsterrein. Daar lig je dan dood. Hierna zijn bonus maps unlocked en is het main menu verandert (de achtergrond).

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.