Vraag & Antwoord

Games

trainer

Anoniem
sdk
6 antwoorden
 • Een simpele vraag, wat is een trainer, hoe werkt het en hoe moet je het toepassen.
 • Een trainer is een programmaatje, wat bepaalde eigenschappen van een spel wijzigt. Je kunt bijvoorbeeld vaak instellen, dat je health altijd maximaal is, of ammo maximaal, etc. Je moet het meestal starten voordat je het bijbehorende spel start. In het spel kun je dan vaak met bijvoorbeeld functietoetsen, dergelijke zaken aan- en uitzetten.
 • Ik heb een trainer gedownload voor "company of heroes" maar ik kan niet zeggen dat het mij voordeel bied. Ik kom maar niet door een level heen, zal ik het verkeerd gebruiken dan?
 • [quote:652a00a990="dutchlion"]Ik heb een trainer gedownload voor "company of heroes" maar ik kan niet zeggen dat het mij voordeel bied. Ik kom maar niet door een level heen, zal ik het verkeerd gebruiken dan?[/quote:652a00a990]

  De meeste trainers helpen je niet zomaar door een level,ze kunnen het je wel makkelijker maken doordat je dus oneindig ammo hebt of health enz.

  Als je vastzit met een level moet je zoeken naar een walktrough.
  Mischien heb je wat aan deze:

  http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/file/company_of_heroes.txt

  Hopelijk heb je er wat aan.
 • Een trainer "hackt" vaak het programma, bijvoorbeeld meer geld in rollercoaster tycoon… Denk dat bij company of heroes het al snel alleen een levelpatch zal betreffen. Dan kun je na toepassen waarschijnlijk via het campaign menu alle levels bekijken. Succes!

  Overigens zag ik pas op usenet een company of heroes 100% savegame (ofwel alle 3 de campaigns uitgespeeld) weet niet of je dat hebt…
 • Nee ik maak geen gebruik van usenet als je dat bedoelt.
  Goh, wat is die level waar ik nu in zit klote om door te komen. Er gebeurt te veel te gelijk. Als ik een gebied probeer te verdedegen, wordt ik ergens anders (buiten beeld) overrompel en finaal weggeveegd door duitse tanks en infanterie. Ik heb het maar opgegeven, ben al te lang bezig om door deze level te komen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.