Vraag & Antwoord

Games

Need For Speed Pro Street

Anoniem
MirageH1992
51 antwoorden
 • De demo komt op 9 november 2007 uit. Als de PC demo van Need for Speed Pro Street uit is gebracht zal je hem hier kunnen downloaden:

  http://www.nfsprostreet.nl/need-for-speed-pro-street/demo.php
 • Ja dat dachten we.Een half uurtje geleden staat de pc demo online.

  http://www.nfsprostreet.nl/need-for-speed-pro-street/demo.php
 • Ik ben de demo aant downen.
  Heeft iemand hem al gespeeld?
  en wat vondt je er van?
 • De 360-demo is al een paar weken uit … en die was slaapverwekkend makkelijk. Misschien doordat je een relatief 'goede' auto kreeg, maar het gaf geen goede indruk en maakte de demo erg saai.

  Kortweg komt het er op neer dat de vrijheid van de NFS:Underground-serie is verdwenen.
  Er is nu een schademodel, wat op zich wel leuk lijkt en dat ook wordt gebruikt in de 'grip'-speltype (eigenlijk is dit een 'alles mag race').
  De bekende speltypes zijn wel gebleven, maar dan wat aangepast en 'moeilijker' gemaakt (vooral het drag-racen schijnt complexer/'echter' te zijn).

  Voor mijn gevoel proberen ze iets te veel een simulatie te zijn voor een serie die eigenlijk vooral om het arcade-achtige racen bekend stond.
 • Hoe zijn de graphics op jouw 360? Beter dan de vorige reeks nfs?
 • de graphics op de pc zijn wel redelijk. mijn systeem trekt het spel nog met gemak! En dat zegt wat.
  De demo is op de pc ook heel makkelijk, beetje jammer, je krijgt een nissan skyline onder je kont, veel sneller dan de andere wagens…
  Toch tijd voor een pc upgrade :D
 • Met dit spel heb je zekers AA nodig is me opgevallen. De graphics zijn wel redelijk. We weg vind ik het mooist en de auto's wel i.c.m 8xAA, want met 4xAA blijf je zelfs kartelranden zien :?
 • [quote:75ac5486d3="MirageH1992"]Met dit spel heb je zekers AA nodig is me opgevallen. De graphics zijn wel redelijk. We weg vind ik het mooist en de auto's wel i.c.m 8xAA, want met 4xAA blijf je zelfs kartelranden zien :?[/quote:75ac5486d3]
  Nou mirage je was toch zo overtuigd dat deze game zo mooi was… geloof dat je daar nu toch op terug moet komen :P :P :P . Deze game ziet er slechter uit dan Carbon. Dirt blijft de mooiste racegame op kilometers afstand.
 • Tja ik had wat meer van deze demo verwacht en een verbetering t.o.v carbon kan ik er ook niet uit halen.

  Ik ben het met je eens CM DIRT is de beste race game tot nu toe. Heeft Colin Mcrae ons toch iets heel moois achtergelaten (respect for him).
 • [quote:ac96bc73b1="MirageH1992"]Hoe zijn de graphics op jouw 360? Beter dan de vorige reeks nfs?[/quote:ac96bc73b1]
  Het is EA … en het is de console-versie, dus op zichtbaar 'betere' graphics zou ik niet eens durven hopen.
  Grafisch zie ik geen problemen, tenzij je zo'n muggezifter bent die perfecte graphics eist van een massa-product.
 • [quote:91b12fd2ae="JaFO"][quote:91b12fd2ae="MirageH1992"]Hoe zijn de graphics op jouw 360? Beter dan de vorige reeks nfs?[/quote:91b12fd2ae]
  Het is EA … en het is de console-versie, dus op zichtbaar 'betere' graphics zou ik niet eens durven hopen.
  Grafisch zie ik geen problemen, tenzij je zo'n muggezifter bent die perfecte graphics eist van een massa-product.[/quote:91b12fd2ae]

  Er is geen voortuigang geboekt sinds NFS Most wanted, dat is op zn minst gezegd toch een beetje triest te noemen.
 • Ik heb de demo geprobeerd …


  Wat een lelijk spel. Zelfs NFS:C is beter, en dat was al niet wat.

  Ik blijf NFS:MW de beste vinden in die hele pimp-shit.

  Dit is gewoon een k*tspel ..
 • Ik vind het erger dat het hele spel nog steeds hetzelfde is en dat op dat punt geen vooruitgang is geboekt. Grafisch zie ik geen reden om het spel nog te 'verbeteren', vooral omdat ze nu (eindelijk weer) een schade-model hebben.
 • [quote:48748b1f30="JaFO"]Ik vind het erger dat het hele spel nog steeds hetzelfde is en dat op dat punt geen vooruitgang is geboekt. Grafisch zie ik geen reden om het spel nog te 'verbeteren', vooral omdat ze nu (eindelijk weer) een schade-model hebben.[/quote:48748b1f30]

  Spel is wel heel anders hoor, waar de handling en gameplay van carbon grotendeels overeen kwam met most wanted gaat het er hier wel degelijk anders aan toen. Ten eerst lijkt de handeling nergens op in vergelijking met de vorige delen, ten tweede gaat het meer om snelheid behouden over een lange track dan het city racing uit de vorige delen. Key tot succes is soms je gas loslaten waar dat bij de vorige delen eigenlijk zelden plaatsvond (bij een scherpe bocht alleen remmen).
  Schade kunnen ze zelf weinig aan doen want dat mag simpelweg niet van de autoindustrie, dan krijgen ze geen licentie. Jammer want schade betekend bijv geen ferrari en juist in de vorige delen vond ik het leuk dat er ook een aston martin in zat enz.
 • Dat is een slap excuus, want zowel Forza als PGR-serie hebben een schademodel als Ferrari's & Aston Martins.
  Het enige echte verschil is dat geen van beide alles stuk kunnen maken a la Dirt, maar daarvoor is Dirt ook Rally …
 • En er is ook altijd wat raars met die demo's van NFS.
  Als ik gwon rijd dan is mijn FPS precies 30 maar zodra ik bij speedtrack ofzoiets onder een paar boger met mensen rij dan zak hij naar precies 20 :? .
  Met Carbon had ik dit probleem ook. Als ik bv. drift race deed dan was het gewoon 60 FPS maar zodra ik begon te driften zakte hij precies naar de 30 FPS.  ————————–

  Heeft iemand hier het spel al gespeeld en dan niet de demo maar de gewone?
 • De besturing in de demo leek heel slecht maar als je eenmaal verder in het spel komt word de besturing veel en veel beter..
  Toen ik de demo had d8 ik echt de besturing zuigt maar nu ik de volledige game heb en verder begin te komen vind ik hem echt super:)
  De framerate op men sli systeem is hoger alscarbon carbon had er een handje van om men sli niet echt te gebruiken maar dit spel gebruikt me sli cker wel de framerate is zeer stabiel en hoog,,
  Veel sites geven slechte scores 6,5 enzo omdat ze zeggen dat dit spel een slechte besturing heeft en iets mist wat carbon enzo wel hadden,,
  Ik vind dat dit spel cker veel dingen heeft wat de andere spellen misten,
  Dat is nu heb je veel meer het gevoel dat je aan het racen bent in die vorige delen laten we eerlijk zijn, een klein kind van 5 kon dit spel ook uitspelen:p
 • op mijn pc draait hij toch vrij kut moet ik zeggen….
  heb alle details al omlaag gegooid maar hij weigert toch om het vloeiend te draaien. Zou toch moeten kunnen op mijn systeem. Welliswaar niet super snel meer maar op medium moet het toch vloeiend kunnen? :?
 • Hmm jah je zou wel verw8en dat het op zon systeem minsten op medium zou moet kunnen draaien.
  Ik heb zelf alles op zo hoog mogelijk gezet en draai op 1024 resolutie maar daar draai ik elk spel zowat op en loopt beter als carbon gewoon geen enkele framedrop.
 • [quote:d0e10dc197="arjant2"]op mijn pc draait hij toch vrij kut moet ik zeggen….
  heb alle details al omlaag gegooid maar hij weigert toch om het vloeiend te draaien. Zou toch moeten kunnen op mijn systeem. Welliswaar niet super snel meer maar op medium moet het toch vloeiend kunnen? :?[/quote:d0e10dc197]

  Met mijn vorige 7950GT ExTreme kon ik gewoon alles opkrikken naar High. Met 8xAA begon ik pas te merken dat de performance echt slecht werden.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.