Vraag & Antwoord

Games

Call of Duty 4 online...?

Anoniem
sdk
9 antwoorden
 • Ik heb vanmiddag CoD4 gekocht: super SP game, maar MP wil me niet echt lukken… Ten eerste heb ik totaal geen idee wat de diverse modes inhouden: in de manual staat helemaal NIETS erover en online kan ik ook niets vinden! Is dat normaal tegenwoordig dat je het maar moet uitzoeken…? Maar los daarvan: ik kom op geen een server. Ik krijg steeds een time out en wordt dan weer naar het beginscherm gekicked: heel irritant. Ik ben in een uurtje van proberen 1 keer op een server terecht gekomen, maar ja, ik had toen geen idee wat ik moest doen (en de rest leek me ook alleen maar wat rond te hollen…).

  Iemand enig idee hoe ik de MP van CoD4 een beetje eh… aangenaam kan maken? Want zo is er natuurlijk geen moer aan…
 • hoe heb je de filters staan ? (belangrijke factor)

  verder, heb je punkbuster aanstaan, of überhaupt wel mee-geïnstalleerd ?

  grtz
 • Klopt, er zijn wat problemen met de Masterserver. Die worden door Infinity Ward Zsm opgelost.

  En de diverse modes? Ik leg er wel wat uit.

  - Team Deathmatch, Probeer met je team zoveel mogelijk mensen te doden. totdat je het limiet bereikt hebt
  - Free for All: Iedereen voor zich, zoveel mogelijk mensen doden tot het limiet bereikt is en diegene wint dan.
  - Search en Destroy: Pak de bom en plant hem bij een aangegeven plek.

  Er zijn er nog een paar volgensmij maar daar ben ik nog niet helemaal uitgekomen.
 • Is het allemaal al gelukt? Is alles duidelijk? De modi zijn redelijk voor zichzelf sprekend en allemaal terug te leiden naar ut99.

  Het is vooral belangrijk je tegentander uit te schakelen. Soms heb je doelen, deze staan dan groot in het beeld, bijv Defend A en Defend B, daar kun je niet echt omheen.
 • Er is ook al een patch uit voor CoD 4 dacht ik te lezen. Patch 1.2 ofzo??

  (wel goed gelezen :wink: )

  http://www.gamez.nl/web/Publiekelijk/Artikel-public/PC-patch-Call-of-Duty-4-v1.2-nu-beschikbaar.htm
 • de modes:

  Team Deathmatch: 2 teams die tegen elkaar vechten met het doel het andere team te doden, zeer simpel concept

  Free For All: zelfde als team deathmatch, maar dan zonder teams

  Domination: ook een teamspel waar het de bedoeling is om verschillende punten (vlaggen) op de map te veroveren, en ze daarna te verdedigen. hoe langer je een bepaald punt veroverd hebt, en hoe meer je er hebt, hoe meer punten je krijgt.

  Headquarters: hier is het de bedoeling om 1 punt op de map te veroveren, eens veroverd moet je het verdedigen tot het andere team deze veroverd. het verdedigende team kan niet respawnen tot het hq veroverd is door het andere team.

  Search & Destroy: er is een bom geplaatst ergens op de map, bedoeling is om de bom te veroveren en die in het andere team hun kamp te plaatsen.

  Alle andere modes zijn een mix van bovenstaande modes, bv. Ground War, dat is een mix van team deathmatch en domination. de ene map speel je bv. tdm, de volgende speel je domination.

  Dan zijn er ook nog de hardcore modes, deze zijn de gewone modes, maar op een moeilijker niveau. Zo staat bv. team kill AAN, en heb je geen HUD. (head up display) dwz: geen radar, geen indicatie hoeveel ammo je nog hebt, …
 • De modes zijn voor hem nog niet belangrijk om te weten, want hij kan het toch nog niet online spelen dus heeft hij er nog geen moer aan. De mensen die het spel hebben moeten hem eerst maar eens proberen te helpen met instellingen enzo.
 • [quote:2ec72f8c36="MirageH1992"]De modes zijn voor hem nog niet belangrijk om te weten, want hij kan het toch nog niet online spelen dus heeft hij er nog geen moer aan. De mensen die het spel hebben moeten hem eerst maar eens proberen te helpen met instellingen enzo.[/quote:2ec72f8c36]

  kwestie van punkbuster handmatig updaten, zie andere topic, maar denk dat de poster er al uit is want er is geen reactie gekomen.
 • Inderdaad.

  www.evenbalance.com wel zo handig om dat er ff bij te vermelden :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.