Vraag & Antwoord

Games

Just cause grappling hook?

Anoniem
Core4Duo
26 antwoorden
 • Iemand enig idee hoe je de grappling hook afvuurt? Ik zie het niet bij controls staan en ook niet in mn inventory. Kreeg alleende tip dat je met control en shift de lengte kan regelen…
 • UHH welke game?….
 • als je het over worms hebt, de spatiebalk :D
 • [quote:6223c67e58="r.marijnissen"]UHH welke game?….[/quote:6223c67e58]

  Just Cause
 • Aha heb hem door hij zit TOCH in mn inventory.

  Just Cause is overigens een GTA clone maar dan beter:) (iig beter dan san andreas).
  Na een uurtje spelen heb je al beschikking over een [b:b1c39bc32c]bestuurbare [/b:b1c39bc32c]helicopter.
  Ingame screenshot:

  [img:b1c39bc32c]http://img229.imageshack.us/img229/4329/justcause2ek4.th.jpg[/img:b1c39bc32c]
 • Ziet het er beter uit dan GTA san andreas?
 • [quote:6d64d80d57="aeonfast"]Ziet het er beter uit dan GTA san andreas?[/quote:6d64d80d57]

  stúkken beter.

  verder is het groter dan welk spel ik ooit gespeeld heb. Zelfs groter dan FarCry :S

  Je kunt overal gaan en staan, net als in GTASA en FC, alleen in JC ben je ong. een uur onderweg om tot de helft te komen :S
 • [quote:71a128945d="aeonfast"]Ziet het er beter uit dan GTA san andreas?[/quote:71a128945d]
  In de lucht zeker wel. Zoals je kunt zien is het schitterend gedaan met de zon het water en de bomen. Bij de grond is echter alles vergelijkbaar met San andreas, redelijk simpele groene textures zegmaar.

  De game heeft wel een hele andere insteek overigens. Je bent namelijk een soort james bond, je werkt voor een agency en je bent ingehuurd die staat daar omver te helpen mbv de lokale rebellen. Het gevolg hiervan is dat als een keer je auto ontploft of wat dan ook je gewoon je pda opent en kiest voor a) extraction of b) vehicle airdrop.
  Bij a wordt je opgehaald door een chopper en bij b dropped er een motor en als je ver in het spel bent zelfs een humvee of een apache.

  Je vecht ook alleen tegen de politie en de rivaliserende drugs bendes. Je valt bijvoorbeeld een stadje aan, dan ga jij samen met spawnende groene of gele mannetjes (er zijn 2 vriendelijke rebellen kampen) dit stadje aanvallen. Je moet dan een aantal levels door, kill zoveel vijanden, blaas de blokkade op, kill de eindbaar en daarna is dit dorpje van jou.
 • Wow Im impressed :) Ga is even kijken of dat nog te down…… valt :wink:

  Lijkt me echt heftig,zo'n mooi groot land en lekker doen wat je wilt.
 • ja, is echt een lijp spel, maar ook wel redelijk zwaar als je het voluit wilt spelen.

  met die 8800GT van je kan je hem duz zekerz wel voluit spelen.

  Het spel heeft mijns inziens wel iets weg van Boiling Point Road To Hell, maar dan zonder de bugs.
  BPRTH hád een geweldig spel kunnen zijn, als het niet al die bugs had. Gelukkig hebben ze begin dit jaar of eind vorig jaar wel een patch nog uitgebracht die 80% van die bugs zou fixen, alleen toen was het kwaad al geschied, en speelt bijna niemand het (meer).

  Just Cause maakt dit dus weer goed. Ik heb hem vrij recent uitgespeeld, en ben daar zo'n 6mnd mee bezig geweest :) .. was dus éindelijk weer een spel die z'n geld dubbel en trippel dwars waard is ;)
 • Persoonlijk vind ik boiling point niet echt te vergelijken daar zat wat meer interactie met mannetjes en verhalen en quests etc in. Vind hem toch meer richting san andreas nijgen:). Je volgt een fixed verhaal lijn en kan tergelijkertijd territories overnemen.
 • Ik heb just cause ook uitgespeeld, was inderdaad wel een leuk spel. Maar er zitten een paar behoorlijk lastige stukken in. Het werkt alleen met autosaves, dus ben je soms wel een hele tijd bezig, om verder te komen.
 • [quote:e2c1cd85a1="gerben"]Ik heb just cause ook uitgespeeld, was inderdaad wel een leuk spel. Maar er zitten een paar behoorlijk lastige stukken in. Het werkt alleen met autosaves, dus ben je soms wel een hele tijd bezig, om verder te komen.[/quote:e2c1cd85a1]
  Je kunt tussendoor toch naar je hideout vliegen dmv extraction en daar saven??? Of bedoel je dat je tijdens missies niet kan saven. Bij mij saved hij vaak een checkpoint net voordat je in het moeilijke deel aankomt, ga je dood dan begin je daar weer (mits je op continue drukt).
 • Er zijn wel checkpoints, en die zitten niet al te beroerd. Zoals je vaak ziet bij console ports bijvoorbeeld. Er zit ergens een punt, dan moet je boven op een berg iets opblazen, en dan heb je nog 30 seconden (of zoiets), om van het eiland af te komen, met een lastig bestuurbare cross-motor.
 • [quote:2a7490eb7e="gerben"]Er zijn wel checkpoints, en die zitten niet al te beroerd. Zoals je vaak ziet bij console ports bijvoorbeeld. Er zit ergens een punt, dan moet je boven op een bert iets opblazen, en dan heb je nog 30 seconden (of zoiets), om van het eiland af te komen, met een lastig bestuurbare cross-motor.[/quote:2a7490eb7e]

  dat is wel te doen.

  gewoon zorgen dat je geen bomen raakt, en dan met je motor van een hoger gelegen stuk rijden om vervolgens met je delta-dinges van het eiland te zweven ;) ..
 • Daar ben ik niet op gekomen. Met die motor is het wel te doen, maar het is een kwestie van veel proberen, om een goede route te vinden. En dan nog ben ik er met wat mazzel uit gekomen. Dit is natuurlijk maar een voorbeeld. Het centrale vliegveld veroveren was ook een flinke kluif.
 • He niet teveel vertellen,anders is het niet meer leuk :P
 • Die motor slipt alleen, kwestie van rechtdoor en GAAN:P.
 • Hoe duur is de game ongveer nu??Want het down… gaat me te lang duren (ongeveer 9 dagen!!!)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.