Vraag & Antwoord

Games

Foutmelding James Bond Nightfire

Anoniem
None
10 antwoorden
 • Hallo,

  Ik heb een probleem met een spel; James Bond; Nightfire…
  Het is een oud spel, van 2002, gok ik..
  Hier is een screenshot van de foutmelding die ik krijg als ik het spel opstart: http://www.free-upload.nl/abc/QR4TE8I57J.JPG
  Eerst deed het spel het wel op deze PC die ik nu een jaar heb, maar ik heb het spel 6 maanden geleden ongeveer geuninstalleerd van deze PC, en toen ik het spel weer wou spelen, zo'n maand geleden, deed hij het opeens niet meer en kreeg ik dus die error die ik eerder in dit bericht heb gegeven ..
  Weet iemand waarom het spel het niet meer doet n.a.v. de screenshot?
  Ik heb dit ook al gevraagd op het officiele forum van dit spel maar daar weten ze het ook niet ..
 • deïnstalleer het spel, kijk dan of de install map ook daadwerkelijk verwijderd is. Is dit niet het geval, verwijder deze dan.

  Install daarna opnieuw, meestal werkt het ook beter om een ander pad te kiezen. Verder zou ik het niet op C:\ installen, maar dat is PC-afhankelijk.
 • Dit heb ik ook eens gehad, dat was een oud spel van Worms dat ik weer eens wou draaien toen ik een nieuwe pc had, heeft het nooit meer gedaan :(
 • Ik heb een tijdje geleden een nieuwe Harde schijf gekocht en toen had ik het spel daarop geinstalleerd( G: ) , maar volgens iemand was het beter dat ik het op C: installeerde, dus heb ik dat daarna ook gedaan, ik ga nu even proberen wat MReLecTro heeft gepost hier..
 • Ok ik heb alles verwijderd en opnieuw geinstalleerd maar het spel doet het nog niet, er komt nu helemaal geen foutmelding, gaat gewoon terug naar Windows ..
 • [quote:96abde1e3c="EmCee"]Ik heb een tijdje geleden een nieuwe Harde schijf gekocht en toen had ik het spel daarop geinstalleerd( G: ) , maar volgens iemand was het beter dat ik het op C: installeerde, dus heb ik dat daarna ook gedaan, ik ga nu even proberen wat MReLecTro heeft gepost hier..[/quote:96abde1e3c]
  Dat is onzin overigens;). Daar gaat het niet aan liggen.
 • in 2002 was er nog geen SP2 volgens mij. Misschien is er een SP2 patch voor dat spel ?
 • Hier kan een slotje op! Het spel doet het weer, bleek dat er een file van mijn cd verkeerd was ofzo, vraag mij niet hoe dit mogelijk is! Bedankt voor de moeite!
 • [quote:bf58764cec="EmCee"]Hier kan een slotje op! Het spel doet het weer, bleek dat er een file van mijn cd verkeerd was ofzo, vraag mij niet hoe dit mogelijk is! Bedankt voor de moeite![/quote:bf58764cec]
  Te snel gebrand, te oud? Na een aantal jaar vergaan je zelf gebrande cd's. Succes ermee.
 • Nee, niet gebrand nee ..

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.