Vraag & Antwoord

Games

Duke Nukem : Forever ... teaser nummer zoveel

Anoniem
jasmurder
14 antwoorden
 • Er is (eindelijk?) weer eens een trailer voor het spel dat al eeuwen in productie is :

  http://kotaku.com/335793/duke-nukem-forever-teaser-trailer


  Zou het volgend jaar dan toch zo ver kunnen zijn ?
  Zal 3D Realms het wel overleven ?
  En wordt het nog wat met dat spel ?
 • whehe heb em gezien :lol:
  Ben benieuwd wat het word, hoop bejaarde gamers zijn wel benieuwd..
  Word gewoon een culthit ook al istie slecht? ;)
 • Duke was toch 1 van de meeste gespeelde games vroeger:). Toen was ik nog 6 ofzo :lol: .

  Hier zijn wat meer links te vinden: http://www.3drealms.com/ .
 • Het spel heeft dankzij deze trailer wel weer de #1 positie in de lijst met vaporware van Wired ;)

  Op een of manier is het toch echt een prestatie dat ze zo lang bezig kunnen zijn aan een spel zonder failliet te gaan.
 • Wij speelden de Duke MP online ( we begonnen ooit met DOOM2 in een tijd waarin een vriend met zijn computer inbelde via een modem in mijn computer - en dat allemaal in DOS. De telefoon was op zondagavond voltstrekt onbruikbaar, totdat ik ISDN kreeg. Het was fascinerend om elkaar te zien lopen en de teksten van Duke Nukem om je oren te krijgen. Wat we nu vanzelfsprekend vinden, was 20 jaar terug hevig pionieren! Het zou leuk zijn als onze held van toen weer actief wordt! Was voor zijn tijd erg vernieuwend en verfrissend. Ik ben dus zo'n bejaarde gamer, die zich momenteel uitstekend vermaakt met CoD4.
 • Ben bang dat duke een beetje diepgang mist voor de huidige tijd (zie de laatse duke: duke nukem manhattan project). Een game heeft tegenwoordig meer nodig dan springen schieten en af en toe en schaars geklede chick tegenkomen :lol: .

  @Jafo

  Max payne is ook van hun en dat was nogal een succes….

  Overigens begint duke nukem meer op een marketing stunt te lijken om de aandacht weer op 3drealms te vestigen… ondertussen blijken ze ook weer aan een andere game te werken (http://www.3drealms.com/news/2007/06/earth_no_more.html).

  Overigens komt zon beetje elke game die ik vroeger leuk vond van hun vandaan…

  Raptor, Terminal velocity, Monster Bash, Whacky Wheels, Math Attack, Wolfenstein 3d, Crystal Caves…

  Allemaal grijs gespeeld!
 • Dat is anders alweer enige tijd geleden … om maar te zwijgen over het feit dat het door een zweeds (?) team werd ontwikkeld.
  Dus om daar mee een groot team voor op de been te houden lijkt me nogal lastig.
 • Ze werken niet eens aan dit spel denk ik ,, gwn een goeie grap , ze hebben dit filmpje gwn met een 3d programma gemaakt en laten denken dat ze eraan bezig zijn , ze zijn al met iets anders bezig wrm dit ook nog? ^^

  IK VERTROUW ZE NIET :D
 • Ik denk dat er geen nieuwe Duke Nukem komt en dat vinden zij ook:

  http://www.gamekings.tv/index/videos/einde-van-de-week-vrijdag-14/

  en dan kijken op ongeveer het begin van het 2e kwart :)
 • Ik denk dat ze zichzelf gewoon keer op keer tegenkomen. Waarschijnlijk wordt er wel aan de game gewerkt, echter met een te klein team (ze maken namelijk wel moderne games) het verhaal zal er onderhand wel zijn maar als je 4 jaar bezig bent dan slaat je engine grafisch nergens meer op en kun je weer volledig overnieuw beginnen… nieuwe textures maken, nieuwe engine maken, alles opnieuw scripten, opnieuw bugs testen, enz enz. Bovendien moet er tegenwoordig een multiplayer in komen dus zal er ook hiervoor het nodige programmeer werken nodig zijn.
 • Ach Team Fortress 2 werd ook in 1998 aangekondigd (DNF in 97') en is er uiteindelijk toch ook gekomen ;) Ondertussen ook telkens veranderd van dev'er en engine etc.
 • Ja maar zat jij er op te wachten? Ik niet:P. Nu is het onderdeel van de orange box… beetje budget game verzameling van valve:P.
 • Jij bent geen valve/sierra/source fan ;) ja daar zat ik op te wachten, best veel mensen hebben TFC gespeeld, de die hards spelen nu Fortress Forever (gratis mod) en de fungunners TF2 (ik dus)
  Voor een budget verzamling ziet het er verdomt goed uit met meer vernieuwing dan enig andere "box" (dit soort pack's bestonden eigenlijk gewoon nog niet…) voor 50 euro krijg je meer waar voor je geld dan bij enige ander nieuwe game voor 50 euro.
  (portal, tf2, hl2, ep1, ep2)
  Als je iets kan zeggen is dat Valve niet een inhalig bedrijf is zoals EA bv….
 • [quote:119fa81ef4="Vandread"]Jij bent geen valve/sierra/source fan ;) ja daar zat ik op te wachten, best veel mensen hebben TFC gespeeld, de die hards spelen nu Fortress Forever (gratis mod) en de fungunners TF2 (ik dus)
  Voor een budget verzamling ziet het er verdomt goed uit met meer vernieuwing dan enig andere "box" (dit soort pack's bestonden eigenlijk gewoon nog niet…) voor 50 euro krijg je meer waar voor je geld dan bij enige ander nieuwe game voor 50 euro.
  (portal, tf2, hl2, ep1, ep2)
  Als je iets kan zeggen is dat Valve niet een inhalig bedrijf is zoals EA bv….[/quote:119fa81ef4]Hoe weet jij waar ik fan van ben :roll:

  Sierra maakt goede games, ceasar, swat , empire earth en nog bergen games. Verder vind ik de games uit de orange box maar beetje tegenvallen. Portal is bijvoorbeeld een leuke game maar meer dan 6 uur zul je er niet aan besteden. Half life episode 1 is ook niet echt je van het… 2 is iets beter (voertuigen) maar het lijkt allemaal zoveel op het origineel dat het eigenlijk niks toevoegd. Dan blijft eigenlijk alleen dat team fortress over… en dat is dan gewoon een mod op basis van de CSS (source) engine dus ja niet heel gek dat het voor een bundelprijs is te verkrijgen. Team fortress heeft ook geen verhaal/single player dus ze moesten deze games wel bundelen.

  Overigens is de orange box voor onder de 40 euro te krijgen ondertussen dus dat is wel een aardige deal voor als je half life 2 nog nooit hebt gespeeld.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.