Vraag & Antwoord

Games

CSS en Xfire

Anoniem
SavantIdiot
11 antwoorden
 • Na een verse windows heb ik het probleem dat ik CSS niet kan toevoegen aan xfire, aangezien CSS en steam gewoon ***** programma's zijn wat dat betreft. Het probleem heb ik al vaker gehad, alleen kan het deze keer niet verholpen worden met updaten, opnieuw opstarten en op nieuw installeren.

  Heeft iemand nog een idee hoe ik het probleem kan oplossen?
 • ja, schaf een headset met microfoon aan, download ventrilo, en vind een ventrilo server om daar met je vrienden te chillen tijdens het gamen.

  dat doen wij ook ;) en iedereen is welkom op onze server ;)

  voor ventrilo server adres, zie onze website  xfire is een leuke toevoeging voor bepaalde games, maar het programma wil nog wel eens een spel niét pakken of gewoon simpelweg je spel crashen .. ik gebruik het ook niet meer onder het gamen bij de spellen die het crasht of niet pakt.
 • Mja, is ook een optie, maar iedereen waarmee ik samen game gebruikt ook xfire ;) zal toch wel moeten he! Iemand anders nog andere suggesties? :lol:
 • er zijn opties onder xfire om games te detecteren die geinstalleerd zijn.
  dit gaat op selectie van bestanden in de games die aanwezig moeten zijn. het kan zijn dat jou css gestript is, enje deze bestanden mist ( gezien het feit het soms overbodige files zijn ) .

  of xfire erop nieuw op.. of allebei ( spel en xfire erop nieuw op ) .. en opnieuw laten detecteren.

  meer kan ik je niet aanraden..
 • Is dus allebij al gebeurd. Als ik css aan xfire wil koppelen via 'games detecteren' dan zegt ie dat hij C:\program files\steam\steamapps\hl2.exe niet kan vinden, en dat klopt, want die bestaat ook gewoon niet. Het probleem is echter, dat counterstrike niet opstart via een exe, maar via steam.exe en dan 'programma 340'. Tenminste, zo staat het in de snelkoppeling.
 • Volgens mij hielp het bij mij om steam juist af te sluiten en dan de applicatie te zoeken oid, zal morgen nog eens kijken, staat er gewoon bij bij mij.
  [i:47dac7c852]Oplossing[/i:47dac7c852] moet wel te vinden zijn in tegenstelling tot bepaalde mensen die enkel een alternatief bieden waarbij je dat overloze gebrabbel aan moet horen tijdens het gamen ;)
 • Het probleem is nu van het een op andere moment opgelost! Vraag me niet hoe, maar het werkt weer!

  Toch bedankt voor de moeite :wink:
 • [quote:c236a10943]C:\program files\steam\steamapps\hl2.exe [/quote:c236a10943]
  Dat is Half Life 2 en geen CSS?
 • [quote:41124cbbeb="MirageH1992"][quote:41124cbbeb]C:\program files\steam\steamapps\hl2.exe [/quote:41124cbbeb]
  Dat is Half Life 2 en geen CSS?[/quote:41124cbbeb] = same
 • [quote:755e9e0392="Drewster"][quote:755e9e0392="MirageH1992"][quote:755e9e0392]C:\program files\steam\steamapps\hl2.exe [/quote:755e9e0392]
  Dat is Half Life 2 en geen CSS?[/quote:755e9e0392] = same[/quote:755e9e0392]
  Dat klopt helemaal.
 • Niet helemaal, maar in dit verhaal is dat niet van belang

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.