Vraag & Antwoord

Games

COD4 : geen servers met patch 1.4

Anoniem
sdk
9 antwoorden
 • cod4 t/m patch 1.3 liep altijd prima en had voldoende servers.bij patch 1.4 zie ik bijna geen servers meer en die paar die ik zie hebben een ping > 1000 . ik zie wel dat hij het aantal servers telt alleen verschijnen ze niet in beeld. pb staat aan en in filters staat ook alles prima.
  ben nu teruggegaan naar patch 1.3 . hier zie ik nog een paar servers die wel goed te spelen zijn. iedereen zit natuurlijk op patch 1.4.

  andere spellen lopen online wel prima.

  iemand enig idee?
 • ken het probleem ook dat er soms weinig servers te vinden zijn de teller links boven in zie je wel tellen naar 15000 server maar komen maar een paar te voorschijn. en dan met inderdaad een hele slechte ping. even eruit en opnieuw opstarten help bij mij vaak wel.
  maar zal wel weer een bug zijn in de patch.

  heb nu trouwens met de nieuwe patch ook dat het spel veel vast loopt.
  schijnen ook veel mensen last van te hebben.
 • hoop dat dit snel wordt opgelost. beetje zonde om maar op 10 servers te kunnen gamen voor 60 euri's :(

  blijft wel vreemd dat schijnbaar niemand anders hier last van heeft gezien de weinige reacties.
 • dit is een algemeen computer forum. ga maar eens op zoek naar een cod4 forum of even google en dan kom je meer van dit soort problemen tegen.
 • voordat ik dit forum lastig val heb ik uiteraard al een uurtje of 2 zitten googlen en kwam dit probleem nergens tegen.

  vandaar dat ik nog een ultieme poging waag via dit super forum.
 • Staat je connection nog op Cable of beter? Misschien is deze door de patch op modem gezet…?

  Overigens als je wifi gebruikt kan er daar ook iets aan de hand zijn. Je modem/router restarten wil ook nog wel eens helpen voor je ping.

  Succes!
 • router en modem had ik gerestart maar geen effect. naar connection heb ik ook al zitten kijken maar kan die optie nergens meer vinden in cod4.
 • kan ook slechte patch zijn geweest. maar kijk ook eens bij je filter of daar niets geweizigt is waardoor die maar weinig vind. en kijk ook even of de schuif balk niet onderaan staat heb dit ook al een paar keer gemerkt dat die onderaan de lijst begint
 • 2 keer een andere patch gedownload van andere server en zelfde resultaat. filter staat goed evenals de balk.

  het is echt een raadsel.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.