Vraag & Antwoord

Games

Lord of the Rings Online : shadows of angmar

Anoniem
SavantIdiot
12 antwoorden
 • Iemand hier die het speelt ? heb je vragen of deel je graag iets mede ?

  ik verwacht niet superveel reacties aangezien deze game nog niet overbekend is hier.

  Lotro ( afgekort ) is een uprising game die probeert te vechten tegen het overbekende WoW. LOTRO is naar mijn doen een mooie game en heeft veel potentie om voluit te groeien tot een heel mooie game.
  Codemasters en Turbine zijn van plan de game afgebouwd te hebben tegen eind 2014, en werken elke 2/3 maand er hard aan om een update uit te brengen.

  Zelf speel ik op Evernight [EN] onder Aeradill en ook een kleine account op Laurelin [EN-RP]. Zelf vind ik de communitie rond LOTRO erg fijn en dat je ook ingame word geholpen en veel gezelligheid ondervind.

  Game kost eenmalig 40,- en maandelijks 11,95

  Wil je graag iets weten of ben je benieuwd post het hier gewoon. ik zal ook nog wat screenshotjes posten die ik zelf heb gemaakt.

  mvg savant~

  Screenshots van mijn monster :
  [img:ed7f43e650]http://img184.imageshack.us/img184/8426/screenshot00002lq9.th.jpg[/img:ed7f43e650][img:ed7f43e650]http://img245.imageshack.us/img245/575/screenshot00000am3.th.jpg[/img:ed7f43e650]


  screenshots van mijn ' Elf Hunter lvl 50 '
  [img:ed7f43e650]http://img184.imageshack.us/img184/5388/screenshot00006ka1.th.jpg[/img:ed7f43e650][img:ed7f43e650]http://img245.imageshack.us/img245/9593/screenshot00009ju5.th.jpg[/img:ed7f43e650][img:ed7f43e650]http://img245.imageshack.us/img245/1382/screenshot00012eu2.th.jpg[/img:ed7f43e650]
 • Is de sfeer en het gedrag van je mede-spelers een beetje 'tolkien'-achtig ?
  Oftewel … wat is de verhouding 'powergamers' vs 'role-players' op jouw de jou bezochte servers ?

  Klopt het dat je eigenlijk twee karakters tegelijk speelt (een 'good' en een 'evil') ?

  Het lijkt mij op zich een aardig spel, maar ik heb het niet zo op het soort spelers die dit soort spellen spelen alsof het arcade-spellen zijn met een high-score tabel aan het eind (en die de wereld alleen van de films ipv de boeken kennen … ).

  Aan de andere kant kijk ik ook uit naar "Warhammer On-line" omdat dat eigenlijk mijn favoriete wereld is.
 • Ik probeer al drie dagen de Europese trialversion te downloaden, maar het wil niet lukken… Of de link doet niets of de verbinding is traaaaaaaaaaaaaag… Weet iemand of de trial ergens via een SNELLE verbinding te downloaden is zonder allemaal registratie-gedoe (ik bedoel, registratie van de sites waar je 'm download)?

  Ik was al bezig de US-versie te downloaden: die ging ontzettend vlot en makkelijk: maar dan schijn je niet te kunnen overstappen naar een Europese versie, mocht je het spel willen houden. Maar de moeite die het me kost om de EU-versie te downloaden, ontneemt me de zin om er nog aan te beginnen… :cry:
 • @ Jafo,

  De sfeer van de mede spelers varieert nogal, in elk spel zitten er de minderen en leuke.
  Als je een geschikte kinship ( guild, crew) vind kan je gigantisch veel lol en spannende quests met een groepje tegemoet gaan. er is een Epic lijn die je volgt in de vorm van ' boeken' die elk weer ' chapters' bevatten.. elke chapter is een groep quest ( ook wel fellowship genaamd in LOTRO ).
  De server Evernight waar ik speel in de kinship From Dutch till Dawn is erg leuk, ik vermaak mij daar al een half jaar en er zijn veel aardige mensen.

  Om je heen vragen veel mensen of je wil questen en iets wil meehelpen, en LOTRO heeft zich zoveel mogelijk op Lord of the rings boeken/films te lijken. maar ze hebben niet alle rechten verkregen jamer genoeg.

  Omdat er in Lord of the rings natuurlijk niet mensen tegen mensen en elven tegen elven gaan vechten is er Monsterplay uitgevonden.
  Als jij een lvl 10 karakter hebt kan je een Monster aan maken om in een speciaal Player Versus Monster Player ( PvMP ) te gaan vechten. Ook in je monster kan je ranken en levels veroveren en skills verwerven om skills te hebben.

  Je kan dus kiezen om je normale karakter naar level 50 te helpen of je monster karakter sterker te maken ( als je een monster maakt begin je al als lvl 50, dit omdat de normale karakters ( the good side ) ook lvl 40-50 zijn. maar je moet ranken om beter te worden. ook een soort van levelen dus. erg leuk gedaan ( ik zal nog wat screenies posten van mijn monster, en mijn gewone karakter ).

  warhammer online lijkt mij ook een erg sterk spel, net als Age of Conan. het is alleen nog wachten wanneer de release dat uitkomt.

  @ J van E :
  er moet op de lord of the rings online site wel een lijst met servers te vinden zijn voor de EU versie van het spel.
  Ikzelf vond het niet zo'n groot bedrag om te kopen en uit te proberen, het heeft mij het geld wel minstens waargemaakt.
 • Dit spel lijkt echt veel op Knight Online.Moet je ook zo lvlen in open wereld enzo,quest doen enz.Ik vraag me af wat leuker is :)
 • [quote:592779b35c="SavantIdiot"]@ Jafo,
  @ J van E :
  er moet op de lord of the rings online site wel een lijst met servers te vinden zijn voor de EU versie van het spel.
  Ikzelf vond het niet zo'n groot bedrag om te kopen en uit te proberen, het heeft mij het geld wel minstens waargemaakt.[/quote:592779b35c]
  Weet ik, maar geen van die links werkt op mijn computer: heeft denk ik met IE te maken, maar ik heb wel een downloadmanager en die zou wel moeten werken. Maar dat doet 'ie dus niet. Ik heb geen zin om Firefox te downloaden en te installeren alleen maar om de trial te proberen… Jammer dat ze de trial nergens in 'stukken' aanbieden, dan zou het gewoon wel met IE werken. Maar ja, jammer dan… Ik ga geen 30 euro of zo uitgeven om een spel alleen maar uit te proberen.
 • @ aeonfast : Er zijn talloze onrpg's die dezelfde game engine's gebruiken, maar er zijn wel verschillende toppers. ik heb er ook behoorlijk veel gespeeld om te kunnen oordelen, natuurlijk zijn er ook veel verschillende ;).

  Wel vind ik dat als je voor een spel betaald, en goed ook , dat je er ook wat goeds voor moet krijgen. Dit is bij LOTRO echt wel toonaangevend bij dit spel. want het ziet er perfect uit en werkt fantastisch.

  @ J van E : je hoeft het niet te doen ;), er moet wel een oplossing zijn. maar daar zou je dan naar moeten kijken. er zijn vast wel mensen die het zelfde probleem hebben alsjij.
 • // J van E :
  Weet je zeker dat je download-manager niet het probleem is ?

  // 'gratis' 7 dagen trial :
  Voor de amerikanen :
  http://www.lotro.com/trial

  // en voor ons in Europa :
  http://www.codemasters.nl/trylotro/trialkey.php

  Ik ben eigenlijk alleen benieuwd of er van die 30-60 dagen pre-paid kaarten te koop zijn zoals bij WoW.

  Nog meer info :
  http://community.codemasters.com/forum/forumdisplay.php?f=417

  Zo te zien is 'Evernight' een 'niet rpg'-server en is er maar 1 engelstalige server voor 'roleplaying'.
 • klopt. Laurelin waar ik ook op speel is een EN-RP ( engelstalig role playing ) server. Het verschil is niet echt groot naar mijn weten. maar wat wel duidelijk is dat mensen meer vrijgevig zijn daar en dat er wel aanzienlijk meer spelers op spelen.

  Gamecards zijn wel te koop, heb ik zelf geen ervaring mee omdat ik gwoon automatisch liet afschrijven per maand.

  als er nog requests zijn voor screenshotjes dan kan je dat pm'n of posten hier. ( van een bepaald gedeelte, maps, creatures, raids, etc )

  savant
 • Ik zou willen zien/weten wat jij het mooiste uitzicht/locatie vind in dit spel.
  Het dorp in je eerste post ziet er nogal saai uit als ik dat vergelijk met plaatjes van WoW ('cartoon'-achtig ziet er al gauw 'beter' uit vind ik).
  Het zou aan de stijl en je eigen instellingen van het spel kunnen liggen , maar het is niet echt wat ik 'mooi' zou noemen.
 • die screenies die ik heb gemaakt zijn van een klein dorpje in het pvmp gebied ( player versus monster player ), ook wel als Hoarhallow bekend.

  ik heb AA uistaan en res op : 1280 x 1024 op very high. en voor de rest nog wat custom graphic dingen uitstaan.

  Ultra High trekt men kaartje ook wel, maar ik houdt van een soepeltjes aantal fps.

  Mooiste uitzicht? pfff, dat is wel een moeilijke. aantal mooie plekken waar ik maandag ( dan ben ik weer in me eigen huis ) screenies van zal maken :

  misty mountains
  rivendell
  bree
  Shire
  Thorin's hall

  De cartoon style van WoW is niet in lotro verwerkt ( gelukkig naar mijn idee ). want het ziet er dan al te snel veel te fake uit. Beetje realistische vieuws zijn bij mij echt pluspunten aan zo'n spel. ( alhoewel ik ook wel van fantasiegames houdt.. ( FF )) .
 • ik geef toe dat de cartoon-stijl bij Lotro niet zou werken.
  Ik bedoel alleen maar te zeggen dat het 'makkelijker' is om met cartoons iets moois te maken dan met een 'realistische' variant waar je al gauw problemen krijgt met het 'netjes' weergeven van zoiets 'simpels' als een grasveld. Bij een 'cartoon'-stijl is het niet erg om een groen vlak met enkele plukjes te tekenen, terwijl een 'natuurlijke'/'echte' stijl bijna eist dat je alle grasblaadjes laat zien.

  De screenshots op de officieele site zien er al een heel stuk beter uit :)
  http://www.lotro.com/index.php?page_id=62&siid=7
  Eigenlijk ben ik vooral benieuwd of dit soort plaatjes ook op een 'echt' systeem te gemaakt kunnen worden.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.