Vraag & Antwoord

Games

Dungeon Game de beste!

Anoniem
SavantIdiot
7 antwoorden
 • Weet iemand een spel waarbij je in een dungeon zit, en dan moet je monstertjes enzo slachten, en level-uppen, en betere equipment krijgen enz. Het moet multiplayer (LAN of internet) speelbaar zijn en er moet een level editor bijzitten. Alle info over zo'n spel is welkom =)


  -NovaClaft
 • Tsja, World of Warcraft he ;) Alleen wat bedoel je precies met een level editor? Dat je je eigen gebieden kunt maken? Die heeft WoW in ieder geval niet. Bij WoW zit je alleen niet altijd, niet eens heel vaak, in een dungeon. In WoW zijn dit namelijk extra moeilijke gebieden, waar je met 5, 10, 25 en vroeger (voor de 1ste uitbreiding) zelfs met 40 tegelijk heen moet wil je een kans maken tegen de bazen.
  Misschien dat Dungeon Siege 2 een level editor heeft, maar die doet ook aan het level-up en zéker aan het dungeon criterium ;)
 • Ik speel WoW al een hele tijd, maar dat bedoelde ik niet, nee >.>

  Ik bedoelde niet MMORPG maar echt een game waar je eigenlijk alleen maar in een dungeon zit (en misschien af en toe naar buiten).
 • IK weet niet of ik het goed heb hoor,maar mischien HELLGATE LONDON.Daar zitten de dingen in die jij opnoemde.
 • Misschien is [b:5ee4536537]dungeon [/b:5ee4536537]siege 2 wat voor je… is te spelen over LAN best leuk!!!
 • Ik heb zojuist de demo van Dungeon Siege II gespeeld, en ik moet zeggen, dat is best een vet spel. En op internet kan je een map editor downloaden, dus dat is ook mooi! En inderdaad multiplayer mogelijkheden. Misschien ga ik het kopen. Ik ga het in elk geval onthouden.

  Maar als jullie ondertussen meer titels kunnen opnoemen dan ben ik jullie dankbaar.


  -NovaClaft
 • De multiplayer is vooral COOP, max 2 met 5 chars of max 5 met 1 char;).

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.