Vraag & Antwoord

Games

UT3 game hosten

Anoniem
sdk
6 antwoorden
 • Hallo allemaal,

  Ik heb onlangs UT3 gekocht en wou graag een potje hosten zodat een maat van mij kan joinen.
  Nu heb ik al via deze site http://www.lanpartyguide.com/ut3.html al het 1 en ander ingesteld zodat ik geen error melding krijg.

  Probleem is alleen dat mijn maat mijn game niet kan vinden online. Games die door andere gehost worden zijn wel zichtbaar en kunnen wij ook joinen.

  Ik zit hier rechtstreeks aan mijn modem gekoppeld (een Allied Data Copperjet 810), ik kan een hoop instellen in mijn modem alleen weet ik niet wat ik zou moeten aanpassen. Mijn provider is Speedlinq.
  Heeft iemand een idee wat hier mis gaat?
 • probeer DMZ eens aan te zetten (letop dan ben je wel kwetsbaarder voor hackers). Als het dan wel werkt dan ligt het aan je portsetup.
 • Als je direct aan je modem zit dan is er geen dmz nodig. Als je modem een soort router is moet je wel je internet ip als DMZ instellen.

  -windows firewall uit
  -anti virus heeft ook firewalls, deze moeten uit
  -Ga naar www.watismijnip.nl
  -geef die aan je maat door.
  -Start een server en laat je maat direct connecten met je ip, scheelt zoeken in de lijst met servers

  Verder is het leuk gamen maar jij als host hebt voordeel t.o.v. je maat omdat je ping lager is. Laat hem af en toe ook een game hosten…
 • Bedankt voor de antwoorden. Ik zit direct aan mijn modem om een game te hosten en ik kan niets instellen met poorten of DMZ. Dingen zoals de firewall uitzetten heb ik al geprobeerd. Direct met naar een IP connecten kan helaas niet in deze game.
  Mijn maat lukt het ook niet om een game te hosten maar zijn situatie ziet er anders uit, hij krijgt via een pc waar het modem op aangesloten zit internet (usb modem). In dit modem kan niets ingesteld worden met poorten ofzo maar ook hij kan geen game hosten.
 • andere goedkope manier is beide xfire installeren en elkaar volgen in een lege game.

  Volgens mij kun je wel direct connecten door middel van console commands. Meestal "connect 92.86.52.43 "
 • of hamacchi installeren en dan een LAN game opstarten.
  zou ook moeten werken.
  Neem aan tenminste dat er wel een LAN optie in het spel zit?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.