Vraag & Antwoord

Games

The Transformers The Game werkt niet

Anoniem
computer251
14 antwoorden
 • Ik heb laatst een nieuwe computer gekocht en ik heb toen the transformers the game geïnstalleerd maar toen wilde het spel niet opstarten. Op mijn oude computer deed die het wel. Op de computers staat allebei Windows XP Professional en de oude computer had een videokaart van NVidia GeForge4 Ti 4200 met AGP8x en de nieuwe computer heeft een videokaart van NVidia GeForge 7900 GS. De computers hebben allebei Service Pack 2. Weet iemand misschien wat de oorzaak is van dat het spel het niet doet?
 • Zou je ons kunnen vertellen wát het er precies dan niet doet?
 • het spel start niet op :(
 • als je op het icoontje drukt om het spel op te starten dan start hij niet op.
 • Ik heb het spel voor de zoveelste keer opnieuw geïnstalleerd.
  Het spel startte niet op en dus heb ik op uitvoeren als… gedrukt. Toen heb ik op ok gedrukt en toen kreeg ik de foutmelding:
  Kan een tijdelijk bestand dat nodig is voor de initialisatie niet maken of schrijven. Controleer of het mappad bestaat en of er voldoende schijfruimte beschikbaar is. Kies sluiten om de toepassing af te sluiten.
  Ik zou niet weten hoe ik het nu werkend moet krijgen. Kan iemand mij helpen????
 • Lijkt mij toch vrij duidelijk :
  = zorg voor (genoeg) vrije ruimte

  = geef je zelf voldoende rechten (probeer eens als administrator … vaak willen spellen pas als ze alles mogen)
 • Ga even naar start klik op uitvoeren, typ vervolgens dxdiag in.

  Heb je wel 9.0C en zijn er verder fouten gevonden?
 • Ik heb genoeg vrije schijfruimte en ik heb 9.0c en er zijn geen fouten gevonden en ik ben de administrator dus dat is niet de oorzaak van het probleem maar bedankt voor het meedenken.
 • Het probleem zit'm in het aanmaken van tijdelijke bestanden. Waarschijnlijk heb je een virusscanner? Er zit ergens een blokkade op het schrijven van tijdelijke bestanden. Wellicht als je de scanner op non-actief zet, dat't dan lukt. het kan overgens ook een beveiliging in SP2 zijn. Kortom, Je moet even googelen naar schrijven van tijdelijke bestanden.
 • Overigens betekend het niet dat als je een foutmelding niet ziet dat hij er niet is, net als iets dat je wel ziet niet waar hoeft te zijn:P. Check even bij dezecomputer–>rechtermuis–>beheren–>logboeken–>toepassingen of je rode kruizen krijgt na het starten.
 • Ik heb de virusscanner uitgeschakeld en het logboek bekeken, de fouten in het logboek heb ik verholpen (Windows Defender leverde ook een kruis op bij het opstarten dus heb ik die uitgeschakeld en toen kreeg ik geen kruizen meer bij het begin.) maar de transformers deed het nog steeds niet. Ik heb gegoogled en daar stond ook geen oplossing want iemand had dat probleem ook en ik heb alles gedaan wat hij ook had gedaan en hij deed het nog steeds niet. Op dat forum stond ook geen oplossing.
 • Hoe kan je kijken of het aan SP2 ligt???
 • [quote:3c849be23e="computer251"]Hoe kan je kijken of het aan SP2 ligt???[/quote:3c849be23e]
  Door SP1 te zetten… :lol: Nee.. gekheid! Ik heb geen idee… Ik weet dat ik ook ooit eens een probleem heb gehad met 't schrijven van tijdelijke bestanden. Dat was in de tijd dat ik ff SP2 probeerde… Waarna ik uiteraard weer snel terug ben gegaan naar 1.. Vandaar dat ik aangeef dat het misschien ook aan een update van sp2 kan liggen. Maar zeker ben ik daar niet van.

  Er zit in de map windows ook een map "temp" die zou je eens leeg kunnen halen. ook de temp folder in Documents and Settings/jou naam/Local Settings/temp kun je leeghalen. misschien geeft dat mogelijkheden..
 • Ik heb het geprobeerd maar helaas, het werkt niet.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.