Vraag & Antwoord

Games

Prijzen van games gedaald?

Anoniem
PS
6 antwoorden
 • Ik ben vandaag in Free Record Shop geweest en heb veel games gezien van onder de 10 euro!! Zoals Hitman Blood Money, CSI, Soldier of Fortune 2, FEAR, Rainbow Six Lockdown, etc. Ik heb een paar gekocht. Ik vond ze best goedkoop. Of ligt het aan mij? Ik heb in jaren geen games gekocht. Zijn bovengenoemde games heel oud of zo?
 • Als ze niet nieuw meer zijn, daalt de prijs behoorlijk rap. Met een beetje mazzel vind je ze ook nog wel onder de 10 euro. Het willen trouwens nog wel eens budget versies zijn. Dus wel het spel, maar een vrij kaal pakket, dus minieme handleidingen en zo.
 • [quote:b6cfa5dc8d="gerben"]Het willen trouwens nog wel eens budget versies zijn. Dus wel het spel, maar een vrij kaal pakket, dus minieme handleidingen en zo.[/quote:b6cfa5dc8d]

  Doet me denken aan de diskette tijdperk. Ik heb toen een spel gekocht en heb een handleiding gekregen net zo dik als een telefoonboek!! Volgens mij leest echt niemand handleidingen hoor. Iedereen wil meteen beginnen met spelen.
 • Joh, ik kijk er ook nooit in. "If all else fails, read the manual."
 • Freerecordshop en goedkoop ?
  Dan zijn het echt bejaarde spellen of ze gaan verbouwen … want die winkel doet er vaak eeuwen over om een spel goedkoper te maken dat 'oud' is.
  Alleen Dixons is nog erger (IL2:1946 ligt daar nog voor 40 Euro, terwijl Dynabyte het voor een tientje heeft liggen ).

  Ik vond die 'telefoonboeken' juist leuk. Vooral bij een vliegsimulatie stond daar altijd heel veel info in over de bediening en het hoe&waarom van luchtgevechten en de techniek erachter.
  Nu krijg je een of ander pdf-bestandje op disk en dat leest echt niet lekker laat staan dat je het kunt gebruiken tijdens het spelen. :(
 • De ervaring van goedkope games kopen bij de Free Record Shop zal bij mij nog wel moeten komen dan denk ik 8). Ik bedoel, als er net een nieuwe game uitkomt, zoals Vegas 2, kost dat gelijk 65 euro 65 EURO!!
  Dat is omgerekend bijna 140 gulden!

  Als je een game koopt die 2 maanden eerder is uitgekomen kost hij meestal ook nog wel rond de 40 euro. Dus ik vind dat de prijzen van games stijgen en stijgen. Over 10 jaar betaal je 100 euro voor een spel, let maar op :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.