Vraag & Antwoord

Games

Komt er nog een leuke pc game aan

Anoniem
sdk
27 antwoorden
 • Ligt het nu aan mij of is het een beetje stil? Ik weet dat racedriver grid eraan komt maar de besturing met toetsenbord schijnt slecht te zijn (begint een trend te worden) verder nog niet echt van iets noemenswaardigs gehoord. Er zou nog een MMO uitkomen van stargate maar heb er niks meer van gehoord. Ook rond spore is het een beetje stil.

  Voor warcraft komt wrath of the lytch king bijna uit maar ik ben voorlopig geen level 70 en met dat mooie weer komt het er ook niet van denk ik:P (ook gek dat je moet betalen terwijl je al per maand betaald).
 • Voor de pc only gamers: Mass Effect 06/06/08 oid, kijk ik wel naar uit.
  Far Cry 2 zou in Q2 moeten komen…?

  Ga de releaselijstjes eens af zou ik zeggen :)
  http://www.gamespot.nl/release.cfm
  ben ook niet meer zo to date :lol:
 • Klopt inderdaad dat de besturing van GRID buitegewoon niet fijn is.
  Ik heb de demo gedownload en op de besturing na is het een leuke game :wink:
 • GRID is gewoon wennen.
  Verder komt binnenkort Devil May Cry 4 PC Mass Effect Flatout Ultimate Carnage, Pure(heb mn twijfels word echt geen topgame)
  Ik kijk enorm uit naar het vervolg op STALKER in september 8)
 • [quote:5e9b3ec83b="aeonfast"]Klopt inderdaad dat de besturing van GRID buitegewoon niet fijn is.
  Ik heb de demo gedownload en op de besturing na is het een leuke game :wink:[/quote:5e9b3ec83b]Inderdaad is de besturing van GRID echt verlept.
  Ook spint je auto wel heel snel. Een donut maken is zo gebeurd.
 • Speel vooral strategie games. Ben aan het wachten op C&C red Alert 3. Release is alleen nog niet bekend, dus dat zal nog wel even duren.
 • Ik kijk wel uit naar de PC-versie van Burnout: Paradise ;)

  en natuurlijk het langverwachte, maar toch plots en totaal onverwacht aangekondigde vervolg op C&C Renegade: C&C Tiberium (fps versie van het bekende en befaamde maar ook beruchte strategie spel)
 • Heb ook wat gezien van red alert 3 nu je het zegt maar de screens oogden een beetje cartoony.
 • [quote:ab3fdde143="MReLecTro"]Ik kijk wel uit naar de PC-versie van Burnout: Paradise ;)

  en natuurlijk het langverwachte, maar toch plots en totaal onverwacht aangekondigde vervolg op C&C Renegade: C&C Tiberium (fps versie van het bekende en befaamde maar ook beruchte strategie spel)[/quote:ab3fdde143]Heb je burnout paradise al op de XBOX 360 of PS3 gespeeld?
  Het is inderdaad een super leip spel. Ik heb hem zelf op de XBOX en het ziet er super uit en de schade is gewoon bruut 8)
 • Ik heb GTA 4 … dus ik hoef niet zo nodig een nieuw spel ;)
  // —
  Empire:Total War blijft leuk, maar ik verwacht het nog niet dit jaar.
  Interview :
  http://pc.ign.com/articles/866/866990p3.html

  Spore klinkt qua concept leuk, maar sinds ze bij de pc-versie van Mass Effect een nogal strikte on-line activatie (in combinatie met een beperkt aantal activaties, leuk als je windows regelmatig opnieuw installeert …) hebben ingebouwd heb ik niet meer zo'n zin in pc-spellen van EA.
  Info :
  http://kotaku.com/5008452/bioware-backs-down-from-draconian-mass-effect-authentication

  Als er een reden is om van pc-spellen af te stappen dan is het dit soort gezever waar je als gebruiker meer last dan voordeel zult hebben.

  Van mij hoeft EA zich volgend jaar echt niet meer af te vragen waarom ze dan alweer verlies lijden … (geen wonder dat ze Take2/Rockstar wilden na de gigantische verkoop van GTA 4 overigens).
 • [quote:bbac2ea3e0="sdk"]Heb ook wat gezien van red alert 3 nu je het zegt maar de screens oogden een beetje cartoony.[/quote:bbac2ea3e0]

  Ja, maar dat wil niets zeggen over de kwaliteit van de game. Ik vind Team Fortress 2 er ook als een tekenfilmpje uit zien, maar is wel benoemd ''game of the year'' door GameSpy.

  Maar je hebt wel gelijk, het ziet er cartoony uit 8)
 • Team fortress is cartoony bedoeld bij red alert zou dit niet passend zijn;).
 • en dan te bedenken dat TF2 er in het begin (de allereerste beelden toen HL1 uit was en het werd aangekondigd) extreem realistisch uit zag …
  Het werd pas bij de uiteindelijke release die stijl.

  Dus een Red Alert op die manier zou absoluut niet gek zijn.
  Sterker nog … een van de voordelen van die stijl is dat je heel makkelijk vijanden herkent. Dat kan bij spellen met een hoog actie-gehalte best wenselijk zijn.
 • [quote:c0bbc0c48f="JaFO"]en dan te bedenken dat TF2 er in het begin (de allereerste beelden toen HL1 uit was en het werd aangekondigd) extreem realistisch uit zag …
  Het werd pas bij de uiteindelijke release die stijl.

  Dus een Red Alert op die manier zou absoluut niet gek zijn.
  Sterker nog … een van de voordelen van die stijl is dat je heel makkelijk vijanden herkent. Dat kan bij spellen met een hoog actie-gehalte best wenselijk zijn.[/quote:c0bbc0c48f]
  World in conflict nooit gespeeld? Als je daar bij opties healthbar always on zette herkende je alles zonder problemen:) op alt drukken kon ook voor een tijdelijk effect. Stijl hoeft daarvoor niet verpest te worden:P.
 • Er zijn altijd extra knopjes te verzinnen om problemen op te lossen die er niet hadden hoeven te zijn.
  Bovendien vind ik het bij WiC geen ramp omdat ik dat juist leuk vind en ik een hekel heb aan dat hyper-actieve klikken dat je bij RA/C&C/SC moet doen.

  Overigens :

  http://www.gametrailers.com/player/34141.html

  Toch aardig cartoon-achtig stijltje vind ik.

  //
  Over nieuwe spellen gesproken.
  Wat vinden jullie van "Mirror's Edge" ?
  http://www.gametrailers.com/game/6364.html
 • Ah ja heb het filmpje gezien bij Gamekings.
  Ik vond het er vet uitzien. Heeft veel weg van Assassins Creed maar dan in de moderne tijd. Ik geloof wel dat het iets kan worden.
 • Als je van MMORPG houdt moet je even Age of Conan in de gaten houden, komt vrijdag 23 mei uit en ziet er echt schitterend uit en de gameplay zit ook goed in mekaar! Er zijn 12 verschillende classes en je kan je eigen gevechts combo's creeren en ook kan je met je guild of samen met vrienden een stad bouwen in de wereld die je in PVP moet verdedigen of andere veroveren! JE hebt er wel een aardige pc voor nodig, voor max graphics minimaal een 7900 en minimale graphics minimaal een 6600.

  Site: http://community.ageofconan.com/
 • De ontwikkelaars van red alert 3 slaan de plank overigens volledig mis:S. De eerste red alert game ging juist over realisme waar de tiberium wars niet realistsich waren.

  Alle units waren realistisch, de machine gun jeep, de tanks, de tesla torens (je kunt ze zelf bouwen als vliegenmepper) de raket onderzeers. In red alert 2 werd het wat maffer maar nu slaan ze door:S. Beetje jammer. Eigenlijk was C&C generals pas een goed vervolg op de 1e red alert. Ik hoop dat daar nog eens een vervolg op komt:).

  Misschien is red alert 3 wel een super goede game maar voor mij hadden ze de "creatieve" units er uit mogen laten (timetravel etc).

  Screen deel 1 en 2 (2 dus over the top).

  [img:b5040cedbd]http://www.gamasutra.com/features/20010629/geczy_01.jpg[/img:b5040cedbd]
 • 'realisme' … ja hoor. Einstein die een tijdmachine uitvind en dan Hitler stopt.
  *gniffel*

  // –
  Wat vinden jullie van 'Battlefield Heroes' ?
  Het schijnt een "gratis" Battlefield-clone te worden in cartoon-stijl.
  Aan de andere kant zit EA er achter …
  Ik reken er op dat dit spel een soort van 'beta' wordt voor allerlei geniepige manieren om de spelers nog meer geld te laten betalen.
  Dus verwacht stunts zoals het 'mogen' betalen voor wapens, uniforms en wie weet wat nog.
  En als dat een beetje werkt dan wordt dat beslist nog ingevoerd in de eerstvolgende serie spellen die door EA op de markt wordt gebracht (zoals Fifa 2009 waar je misschien shirtjes of vergelijkbare onzin kunt kopen voor echt geld )
 • [quote:13c1b0e74c="JaFO"]'realisme' … ja hoor. Einstein die een tijdmachine uitvind en dan Hitler stopt.
  *gniffel*

  // –
  [/quote:13c1b0e74c]
  Ik heb het verhaal destijds niet echt gevolgd (ripped versie waarschijnlijk) maar de opbouw van de game blijft realistisch met slechts een ietsjepietsje futurisme. In die game zaten gewoon straaljagers , jeeps, tanks, je oogst ijzer erts en brengt dit naar een raffinaderij.Klinkt allemaal wel geloofwaardig. Dat is wat anders dan die malle units die ik in de trailer van red alert 3 voorbij zag lopen (ben ook nooit fan geweest van red alert 2: yuri's revenge).

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.