Vraag & Antwoord

Games

Battlefield 1942

Anoniem
MirageH1992
6 antwoorden
 • Ik denk er over om de klassieker Battlefield 1942 te kopen. Ik heb ooit een multiplayer demo gespeelt, en alleen al die demo was genoeg voor vele uren plezier. Nu de hele BF1942 pakket zo goedkoop is is het een grote verleiding. Ik wil alleen graag weten of er ook nog veel mensen nog multiplayer doen. Dus battlefield 1942 spelers meld je, en graag ook zeggen of je verder ook nog veel anderen tegenkomt online. ALs het spel uitgestorven is ga ik hem niet kopen.
 • het spel is ZEEEEEEEEEEEEEEKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRR niet uitgestorven, integendeel. Ikzelf speel het ook weer sinds een maandje of 3-4 (na het 2jr niet gespeeld te hebben, maar speel het wel sinds 2002, sinds dat ie uitkwam). Speel echter wel een van de, al dan niet dé, populairste modificatie genaamd: Desert Combat (goed de instructies lezen voor installatie mbt patches etc).

  Het 'normale' spel wordt zeker elke dag nog door 200.000 unieke spelers all over the world gespeeld.

  Mocht je xfire hebben (wel aan te raden), voeg me dan maar toe onder de naam 'jaxdryke'.

  groetjes
 • Okee, één vraagje nog, werkt het ook op Vista?
 • jahoor
 • Ik heb wel wat gelezen over missende richtdingetjes (die crossairs of zo, ik weet wat het is, ik weet niet hoe ze heten) op snipers. Boeit mij niks, ik zuig toch met sniper.
 • ik heb ook nog steeds bf 1942 met alle uitbreidingen. zeker aan te raden!!
  ik speel het nog steeds. ik heb nu alle bf versies. En de mod is zeker aan te raden!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.