Vraag & Antwoord

Games

sitecom wireless 300n xr voor ps3

Anoniem
Silence`
6 antwoorden
 • hallo, ik overleg de aanschaf van een ps3. nu heb ik beneden geen internet maar wil wel online spelen. nu zag ik deze router staan.

  http://www.hardware.info/nl-NL/news/ymick5qSwp2aaJY/Sitecom_WL308_Wireless_300N_XR_router/

  de router komt op de 1e verdieping te staan waar ik een internet verbinding heb. deze router belooft lag free te zijn. hebben jullie ervaringen met dit soort routers (eventeel van andere merken) en kan ik idd goed online gamen met een lage ping?

  alvast bedankt!
 • Het is altijd stabieler met draadje dan draadloos, maar je zal niet veel lag hebben, als hun dat garanderen natuurlijk :wink:
 • [quote:070a93e326="MarcoP"]Het is altijd stabieler met draadje dan draadloos, maar je zal niet veel lag hebben, als hun dat garanderen natuurlijk :wink:[/quote:070a93e326]
  Tjaa… Een fabrikant garandeert wel meer. Dat heet reclame. Je moet altijd maar afwachten of het zo werkt als zij zeggen :P

  @ TS: Heb je al op andere websites rondgekeken, of er mensen zijn die ervaring hebben met die router :) ?
 • Je zult het gewoon zelf moeten uitproberen.

  De situatie waar je die in plaatst is namelijk van veel groter belang.
  Als je veel storing hebt (door buren of andere apparatuur in je huis) dan kan zelfs de beste draadloze router je niet meer helpen.

  Vergeet natuurlijk niet de bandbreedte van je internet-verbinding.
  Aangezien die in het algemeen veel lager is dan de bandbreedte die je (draadloos) netwerk ondersteunt heb je alleen in een echt rotte omgeving daar last van.

  Ik zou me meer zorgen maken over de beveiliging van de router en hoe dat geregeld is op je PS3.

  Qua gemak vind ik gewoon kabels makkelijker. Dan weet je namelijk zeker dat je wel of geen verbinding hebt …
 • hoezo zorgen maken over beveiliging met je ps3? PS3 werkt net zo goed met WPA/WEP als elke laptop of wat dan ook. Dus daar hoef je je niet zo zorgen over te maken.
 • [quote:c0129c2a53="arjant2"]hoezo zorgen maken over beveiliging met je ps3? PS3 werkt net zo goed met WPA/WEP als elke laptop of wat dan ook. Dus daar hoef je je niet zo zorgen over te maken.[/quote:c0129c2a53]
  De PS3 ondersteund slechts "WEP/WPA-PSK/WPA-2PSK" en geen "WPA-TKIP/WPA-AES zoals de genoemde router beweert te ondersteunen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.