Vraag & Antwoord

Games

Assassins creed op full screen

Anoniem
None
4 antwoorden
 • Heej..
  Een vriend van mij heeft de volgende pc:
  Intel Core Duo E4800
  HD4870
  4Gb 1066 Ram

  met daarop Vista 64bit Home PRemium met daarop directx10
  Daarop probeert hij Assassins creed fullscreen (1680x1050) te spelen. Het probleem is echter dat het scherm dan windowed word (dus met taakbalk en titelbalk).
  Het is m een paar keer gelukt om t goed te doen, maar hij heeft geen idee hoe…
  Gezien ik nog een account heb op Computer!Totaal vroeg hij of ik dit ff wilde posten. Weet iemand van jullie hoe je dit moet oplossen? :wink:
 • Ik Neem aan dat je de E8400 bedoeld? Maar ik heb dat ook gehad met Crysis, dit is heel simpel op te lossen. (In mijn geval althans)

  Eenmaal in het spel druk je Alt en Tab tegelijk in, hierdoor kom je weer terug op het bureaublad met een ''verkleinde'' Assasins creed, je ziet dus je bureaublad, en je spel maar dan kleiner afgebeeld…. Dan ga je gewoon naar settings, en zet het vinkje bij fullscreen.

  Dit heeft bij mij gewerkt, simpel maar effectief….

  MVG
 • Ja, bij Crysis kan je inderdaad bij opties fullscreen inschakelen, maar Assassin's creed heeft die optie niet :( Ik heb het probleem ook, maar bij mij is het wel een keer gelukt door Assassin's creed te starten (zonder andere programma's die open staan) en dan weggaan, en toen ik terugkwam stond hij fullscreen…
 • met ALT + ENTER kun je wisselen van Fulscreen naar Windows Screen en andersom.. werkt bij alle spellen. dus gewoon ALT +ENTER indrukken…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.