Vraag & Antwoord

Games

Crysis Warhead

Anoniem
None
19 antwoorden
 • Hij is er dan! Crysis Warhead de opvolger van de gewone crysis zoals iedereen vast weet.

  Het schijnt dat deze beter moet lopen met mooiere/ even mooi graphics. Ik heb hem zojuist gespeeld, maar het loopt precies hetzelfde. 20fps op "enthusiast" (very high). Dit vind ik natuurlijk jammer.

  Zijn er mensen waarbij het spel daadwerkelijk beter loopt, want op "gamer" (high) ziet het er niet bepaald mooi uit. Laat staan dat je er ook nog eens AA overheen gooit :lol:

  Er schijnen nog wel wat patches in aantocht te zijn, hoop dat het dan wat wordt! :roll:
 • Op welke resolutie speel je dat? en heb je AA aanstaan of niet?
 • Ik vind dat er weinig getweakt is. Ik loop ongeveer 2 frames meer, dus ben ik maar me videokaart gaan overklokken :lol: Nu heb ik ongeveer 7frames meer :wink: Ik draai hem op Very high (gamer dus)
  Ik draai hem op 1280x1024 op 35 frames average.
  Verder een goede stand alone naast de gewone Crysis
 • Met een 8800GT op very high vind ik niet zo heel gek als je dan 35fps hebt.
  Maar ik heb hem zelf nog niet dus kan er niet over meepraten.
 • Ze kunnen die engine beter afschrijven… ik verwacht geen andere games die gebruik gaan maken van de crysis engine:S.
 • @Thijmen: Crysis dat er niet mooi uit ziet op High? dat lijkt me nogal vrij stug. Ook dan is het nog erg mooi naar mijn mening (en ook de algehele consensus).
  Ik ben benieuwd naar wanneer de console-versies uit gaan komen. Zal nog wel even duren, maar die zullen vast beter aanslaan.

  Overigens wordt op GOT gesproken van flinke verbeteringen in speelbaarheid. Dus wellicht is er iets niet helemaal goed met jouw pc?
  Daarbij komt dat het het lastig is om te vergelijken, zonder exact hetzelfde stuk kan je niet zeggen dat de engine beter of slechter is.

  EDIT: ik zie dat de meningen wat verdeeld zijn, de een heeft wel een duidelijke verbetering, de ander niet, wellicht hardware gerelateerd. Wachten maar op updates…
 • Warhead draait prima hier.. alles op "gamer" @ 1680x1050

  Vind het spel erg kort… maargoed.. hij blijft leuk.
 • het is dan ook geen full game maar een standalone uitbreiding. Dus dat hij kort is, is daarmee niet zo vreemd.
 • Gelukkig is er niets mis met mijn pc(Cpu is trouwens overclockt naar 3,4). De originele crysis speel ik met 25 fps op very high zonder AA. Ook warhead speel ik zonder AA @ 1680x1050.

  De eerste crysis zag er prachtig uit op high. Deze ziet er niet echt bepaald mooi uit.

  Natuurlijk is het lastig te vergelijken omdat dit een andere game is, maar 35(minimaal 30) fps tegenover 20 fps lijkt me toch wel erg sterk. Dit is allemaal zonder AA.

  @aeonfast: Gamer is 'gewoon' high toch? Enthusiast is 'very high'. Misschien is het inderdaad wachten op de updates. :roll:
 • [quote:97952c104f="thijmen"]Gelukkig is er niets mis met mijn pc(Cpu is trouwens overclockt naar 3,4). De originele crysis speel ik met 25 fps op very high zonder AA. Ook warhead speel ik zonder AA @ 1680x1050.

  De eerste crysis zag er prachtig uit op high. Deze ziet er niet echt bepaald mooi uit.

  Natuurlijk is het lastig te vergelijken omdat dit een andere game is, maar 35(minimaal 30) fps tegenover 20 fps lijkt me toch wel erg sterk. Dit is allemaal zonder AA.

  @aeonfast: Gamer is 'gewoon' high toch? Enthusiast is 'very high'. Misschien is het inderdaad wachten op de updates. :roll:[/quote:97952c104f]

  Klopt, ik heb me even vergist :wink:
 • [quote:85524e758c="thijmen"]Gelukkig is er niets mis met mijn pc(Cpu is trouwens overclockt naar 3,4). De originele crysis speel ik met 25 fps op very high zonder AA. Ook warhead speel ik zonder AA @ 1680x1050.

  De eerste crysis zag er prachtig uit op high. Deze ziet er niet echt bepaald mooi uit.

  Natuurlijk is het lastig te vergelijken omdat dit een andere game is, maar 35(minimaal 30) fps tegenover 20 fps lijkt me toch wel erg sterk. Dit is allemaal zonder AA.

  @aeonfast: Gamer is 'gewoon' high toch? Enthusiast is 'very high'. Misschien is het inderdaad wachten op de updates. :roll:[/quote:85524e758c]

  25 Frames dat speelt vast erg lekker :lol: en dan de drukke momenten haha.
  Ik speel het op 1280x1024 medium, de originele Crysis, met zo`n 40-50fps.
 • ik heb crysis eventjes gespeeld, maar het is niet mijn type spel, al ziet het er geweldig uit. Het ging mij wat te traag, vind COD4 wat leuker aangezien daar meer actie in zit.
  Warhead zou ook wat meer actie bevatten, kunnen jullie vertellen of dat zo is?
 • vraag mij toch af hoe je dat doet met een videokaart die bijna 2x zo goed is als die van mijn (8800GT) met maar 20fps. die van mij draait met warhead vrolijk of 44-48fps .. heeeeeeeel af en toe een dropje naar 30 .. maar ook niet minder. Verder staat alles op very high.
 • Ik had problemen met mijn Q6600, Nvidia Geforce 8800 GT SLI ( niet gecklocht) en 4 GB ram met Crysis @ 1680 x 1050 op High. Sommige settings naar medium moeten plaatsten omdat het gewoonweg niet speelbaar was.
  Ondersteunt Crysis of Crysis: Warhead Quadcore?
 • [quote:37968674a5="Lt. Weasel"]Ik had problemen met mijn Q6600, Nvidia Geforce 8800 GT SLI ( niet gecklocht) en 4 GB ram met Crysis @ 1680 x 1050 op High. Sommige settings naar medium moeten plaatsten omdat het gewoonweg niet speelbaar was.
  Ondersteunt Crysis of Crysis: Warhead Quadcore?[/quote:37968674a5]
  Om de vraag in de toekomst te voorkomen:
  de komende jaren hoef je niet te rekenen op games waarbij je ook maar iets hebt aan quadcore. Het is namelijk zo dat de aansturing van alle hardware (communicatie met de 3dkaart etc) niet gedeeld kan worden. Het is dan leuk wat zaakjes als physics en ai op een 2e core te doen maar daar houd het dan wel mee op. Er valt niet veel meer uit te besteden aan een 3e, laat staan 4e core. Zeker met de opkomst van integrated physics oplossingen in de nvidia kaarten volstaat dualcore voorlopig. (Voor games had je dus beter een dualcore kunnen kopen).
 • @Steeldevil: Dat was om te kijken hoe hij eruit zag op very high, normaal speel ik op high :wink: . Dan ziet het er al fantastisch uit. Welke reso speel je dan? Ik vraag me af hoe je aan die fps komt. Ik meet trouwens met de ingame fps meter(r_displayinfo=1 in console). Wat zijn je specs verder? Misschien moet ik vista eens opnieuw instaleren. Er staat onderhand ook al wel aardig wat geinstalleerd.

  De eerste crysis was inderdaad was traag, maar ik speelde hem dan om de graphics. Ik moet zeggen dat warhead meteen de eerste missies stukken sneller speelt. Vind het dan ook wat leuker spelen, maar het valt me toch zwaar tegen van het aantal fps.

  @ Weasel, deze crysis maakt gebruik van dezelfde engine dus het script is iets aan gepast waardoor hij makkelijker zou moeten draaien. Dus geen van beiden ondersteund quadcore naar mijn weten!
 • hij speelt op 1024x768:P
 • Ja waarshijnlijk wel, lijkt me wel aardig hoog. Het spel zou misschien ook wel redelijk hardware afhankelijk zijn. Het is een mooie maar ***engine.

  De unreal3 engine valt goed te gebruiken op veel pc's naar mijn weten is die wel goed geprogrammeerd!
 • [quote:f001b610fa="sdk"][quote:f001b610fa="Lt. Weasel"]Ik had problemen met mijn Q6600, Nvidia Geforce 8800 GT SLI ( niet gecklocht) en 4 GB ram met Crysis @ 1680 x 1050 op High. Sommige settings naar medium moeten plaatsten omdat het gewoonweg niet speelbaar was.
  Ondersteunt Crysis of Crysis: Warhead Quadcore?[/quote:f001b610fa]
  Om de vraag in de toekomst te voorkomen:
  de komende jaren hoef je niet te rekenen op games waarbij je ook maar iets hebt aan quadcore. Het is namelijk zo dat de aansturing van alle hardware (communicatie met de 3dkaart etc) niet gedeeld kan worden. Het is dan leuk wat zaakjes als physics en ai op een 2e core te doen maar daar houd het dan wel mee op. Er valt niet veel meer uit te besteden aan een 3e, laat staan 4e core. Zeker met de opkomst van integrated physics oplossingen in de nvidia kaarten volstaat dualcore voorlopig. (Voor games had je dus beter een dualcore kunnen kopen).[/quote:f001b610fa]

  Ja ik weet het, ik had geen verdomde Q6600 moeten kopen, het is dan nog een lamme oude quadcore ook! :?

  Nu is het te laat om nog naar een E8400/E8500 over te stappen, het is gebouwd bij dell en dat is zeer moeilijk om daar iets in te veranderen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.