Vraag & Antwoord

Games

Wapens Crysis Warhead

Anoniem
Menneke
20 antwoorden
 • Ik heb weer hetzelfde probleem als bij de eerste crysis. Hoe krijg ik nu de wapens van de tegenstanders? ik pak steeds de munitie op, maar op een gegeven moment heb ik geen munitie meer voor mijn wapens terwijl ik ook niet meer munitie van de tegenstanders op kan pakken omdat het al vol zit. Hoe krijg ik dan het wapen om die munitie te gebruiken??
  Mijn beide wapens zijn nu leeg?

  Vast heel simpel, maar ik zit nu gewoon vast…
 • Was het niet gewoon naar het wapen kijken en dan F inhouden?
 • ja dat dacht ik ook, maar dan pakt hij munitie op? of doe ik het dan verkeerd? sta ik er dan te dicht op ofzo dat hij munitie oppakt ipv wapen? want als ik er over heen heb gelopen dan is het geweer weg…
 • Als je alleen munitie kunt oppakken, heb je het wapen al. Hou ook in de gaten, dat er meerdere wapens onder één toets zitten. Druk je op 2, dan krijg je het ene wapen, nogmaals op 2 geeft het andere wapen.
 • oke kijk daar heb ik iets aan, dat wist ik dus niet, dat zal de oplossing zijn.
  Thanx, ga het gelijk proberen.
 • Dat zal het vast wel zijn.
 • Wat het ook kan zijn is dit:

  Soms (Zo 3 á 4 keer in het hele spel) Krijg je ''explosive ammo''. Dit is dan gewoon sterkere ammo, aangezien die ontploft bij impact maar dat is niet van toepassing :P

  Als deze ammo op is, dan wisselt hij niet automatisch terug naar je basis munitie. Ik zat dus ook zonder kogels. Een heel irritant iets. Dus druk gewoon eens op X, en kijk of je nu wel kogels hebt.
 • X is toch als je single fire wilt schieten in plaats van full automatic?
 • [quote:06327f3f74="aeonfast"]X is toch als je single fire wilt schieten in plaats van full automatic?[/quote:06327f3f74]
  Ja, en Ammo verwisselen. Zo heb je ook een soort verdovingspijltjes, als je op X drukt (Dat is trouwens maar bij 1 wapen). Je Explosive Ammo staat er ook bij.
 • Inderdaad zat dus onder 2 nog een ander wapen. Waarom ze dat niet gewoon onder 3 doen? nou ja, maakt niet uit, opgelost, thanx.
 • Tsja, waarom zijn de bananen krom. Maar het komt wel meer voor, ook in half-life bijvoorbeeld.
 • hehe die heb ik nooit gespeeld. heb het nog niet meegemaakt, vandaar dat ik het dus niet door had.
 • Is anders toch wel een van de klassiekers in de gamewereld.
 • i know, maar ik speel niet heel veel shooters, alleen COD4 en Unreal speelde ik regelmatig. Crysis even gespeeld maar niet echt mijn type spel.
 • Ik vind crysis ook niet echt bijzonder en warhead voegt ook weinig toe. Moeilijk voor te stellen, dat dit dezelfde mensen zijn, die ooit farcry gemaakt hebben.
 • [quote:a31566cb08="arjant2"]i know, maar ik speel niet heel veel shooters, alleen COD4 en Unreal speelde ik regelmatig. Crysis even gespeeld maar niet echt mijn type spel.[/quote:a31566cb08] Schaf dan de Orangebox maar eens aan en begin met HL2,HL2 Epis.I, HL2 Epis.II en je bent verkocht!. Crysis valt helemaal in het niet bij deze moeder der shooters. En nog belangrijker je hebt er niet zo'n super-pc voor nodig. :wink: daarnaast ziet de game er nog steeds fantastisch uit.
 • [quote:132560a692="d@rmpje"][quote:132560a692="arjant2"]i know, maar ik speel niet heel veel shooters, alleen COD4 en Unreal speelde ik regelmatig. Crysis even gespeeld maar niet echt mijn type spel.[/quote:132560a692] Schaf dan de Orangebox maar eens aan en begin met HL2,HL2 Epis.I, HL2 Epis.II en je bent verkocht!. Crysis valt helemaal in het niet bij deze moeder der shooters. En nog belangrijker je hebt er niet zo'n super-pc voor nodig. :wink: daarnaast ziet de game er nog steeds fantastisch uit.[/quote:132560a692]
  half life 2 was destijds zoals crysis nu is;) het is alleen alweer 4 jaar geleden allemaal (of langer?).
 • ik moet zeggen dat ik Farcry ook niet echt geweldig vond. Het type spel trekt me gewoon niet zo.
 • Even voor de duidelijkheid :D

  als je op X drukt kun je kiezen tussen Single Shot, Full Auto en afhankelijk van wat voor attachment je op je geweer hebt krijg je dan Tactical of Grenade launcher attachment.

  als je op C drukt of als je via het Suit Menu naar Costumize weapon gaat kun je kiezen tussen Normal en Incendiary Ammo.

  en ik geloof dat ik automatisch ammo op pak van dode KPA.
  als je over zon wapen heen loop.

  @ arjant2: ik ben het helemaal me je eens.. was wel geinig totdat die gemuteerde kneusjes kwamen…
 • [quote:00f3451f57="d@rmpje"][quote:00f3451f57="arjant2"]i know, maar ik speel niet heel veel shooters, alleen COD4 en Unreal speelde ik regelmatig. Crysis even gespeeld maar niet echt mijn type spel.[/quote:00f3451f57] Schaf dan de Orangebox maar eens aan en begin met HL2,HL2 Epis.I, HL2 Epis.II en je bent verkocht!. Crysis valt helemaal in het niet bij deze moeder der shooters. En nog belangrijker je hebt er niet zo'n super-pc voor nodig. :wink: daarnaast ziet de game er nog steeds fantastisch uit.[/quote:00f3451f57]

  Is the orange box nog te koop? En voor hoeveel euro nog? Ik ben/was een grote fan van half-life 1/2 en wil wel eens the orange box helemaal kopen en spelen:).

  @TS: Dit probleem had ik ook, met die kogels, je kan blijkbaar kiezen welke kogels je gebruikt, en het schakelt niet vanzelf over wanneer een bepaalde soort van kogel op is.

  Maar, crysis is niet écht mijn genre van spel, het ziet er allemaal mooi uit, maar het verhaal valt tegen en de gameplay helaas ook wel.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.