Vraag & Antwoord

Games

Mening: Call of duty 4

Anoniem
None
38 antwoorden
 • Hallo ComputerFreaks,

  Ik zou graag julie mening willen weten over deze game,
  [b:19c118f8d0]Call of duty 4[/b:19c118f8d0]
  Maakt niet uit op welke console je speelt, en je bent vrij om je mening te uiten,
  Wat ik denk van deze game? Ik denk dat dit de ultieme modern combat game is van het heden, en hoop dat er nog meer coole games zoals deze uitkomen, op grafisch gebied ook zeer mooi, mijn console: [b:19c118f8d0]XBOX360[/b:19c118f8d0]

  Greetz,
 • Graag het plaatje uit je signature verwijderen. Dat is niet toegestaan op dit forum.

  Ontopic: leuk spel, speel het regelmatig online. Hoop dat COD5 net zo leuk wordt, maar ben een beetje bang dat dit tegen gaat vallen omdat het weer terug gaat naar WOII
 • Vond/vind het idd een behoorlijk vette game, single player alleen een beetje kort maar heeft hoge "replay" waarde.
 • zekerz te weterz een geweldig spel. (pc hiero)
  heb hem origi, maar nadat mijn lev. 55 niet meer herkend werd (en die heb ik echt zelf behaald), heb ik het niet meer gespeeld (sinds mei).

  geen zin om weer 2mnd te besteden om daar te komen.
 • Top spel!! Speel hem regelmatig online (nick: Nitro 1 :P ) Heb de hele reeks tot nu toe nog gespeeld. Wat een geweldige singleplayer heeft cod4. De multiplayer is overigens ook geweldig.

  Hoop ook dat cod 5 net zo goed word. Ik vind het juist wel vet weer terug in wwo II. De trailers zien er vet uit en de co-op mode lijkt me top!

  Speel ze op mijn pc :wink:
 • Ik vind het echt een gaaf spel :D Al die graphics, die poppetjes lijken net echt :P . Ik kan echt niet wachten tot CoD 5 uitkomt :D
 • Veel reacties als: Helemaal geweldig! Beste spel ooit!.. Maaar…….

  ook negatieve punten te vinden. Zoals het mikken :wink: Als je Sniped van een, wat zal ik zeggen, meter of 50, en je richt recht op zijn gezicht, en je schiet > Is hij naast zijn hoofd. Heel vaag. Soms is hij mooi raak, en soms weer helemaal niet. Dit is wel alleen in Multiplayer.

  Ik heb hem voor de Pc en de 360, en het is zowel op de pc, als op de 360. Ik vind het een irritant probleem. Dit is wel alleen met Snipers maarjaa…

  [EDIT] Moest dat plaatje niet uit je sig? :P [/EDIT]
 • [quote:a71fbacf45="NHubregtse"]Veel reacties als: Helemaal geweldig! Beste spel ooit!.. Maaar…….

  ook negatieve punten te vinden. Zoals het mikken :wink: Als je Sniped van een, wat zal ik zeggen, meter of 50, en je richt recht op zijn gezicht, en je schiet > Is hij naast zijn hoofd. Heel vaag. Soms is hij mooi raak, en soms weer helemaal niet. Dit is wel alleen in Multiplayer.

  Ik heb hem voor de Pc en de 360, maar het is op beide consoles. Ik vind het een irritant probleem. Dit is wel alleen met Snipers maarjaa…

  [EDIT] Moest dat plaatje niet uit je sig? :P [/EDIT][/quote:a71fbacf45]


  1] neem een betere muis. Ik schiet toch echt raak. van 50mtr afstand, van 15mtr afstand én van 200mtr.. (in MP .. SP speel ik niet echt, was er in 6u doorheen .. zonder cheats)

  2] een PC is geen console
 • [quote:8cb1af3360="MReLecTro"]
  1] neem een betere muis. Ik schiet toch echt raak. van 50mtr afstand, van 15mtr afstand én van 200mtr.. [/quote:8cb1af3360] :wink: Ik heb een G9.
  Kan zoiets aan je internetconnectie liggen? Ik mik echt precies op hun hoofd, schiet en… Naast. Dit is alleen online.

  [quote:8cb1af3360="MReLecTro"]2] een PC is geen console [/quote:8cb1af3360] Oke, even aangepast dan.
 • hehe ..


  mja, een G9 .. ik heb een G7 .. dan doe je toch iets verkeerd. Misschien nét dat ene milisecondetje meer geduld opbrengen :) ?
 • [quote:627432fd1f="NHubregtse"]ook negatieve punten te vinden. Zoals het mikken :wink: Als je Sniped van een, wat zal ik zeggen, meter of 50, en je richt recht op zijn gezicht, en je schiet > Is hij naast zijn hoofd. Heel vaag. Soms is hij mooi raak, en soms weer helemaal niet. Dit is wel alleen in Multiplayer.[/quote:627432fd1f]Ik had ook zoiets in SP, als een NCP niet stil stond was het met een sniper een beetje toeval als hij raak was. Ook al was ik toch behoorlijk zeker dat de crosshair on-target was dan was het even vaak mis als raak. Zodra ie stil stond was het geen probleem (duh ;)).
 • Een beetje spel heeft ook een afwijking in zn wapnes geimplementeerd;).
 • [quote:7aedeae599="sdk"]Een beetje spel heeft ook een afwijking in zn wapnes geimplementeerd;).[/quote:7aedeae599]
  ik was al aan het wachten op dit antwoord.

  Hoe verklaar je dan dat het de ene keer wel raak is, en de andere keer wel?
 • [quote:2890e6f477="NHubregtse"][quote:2890e6f477="sdk"]Een beetje spel heeft ook een afwijking in zn wapnes geimplementeerd;).[/quote:2890e6f477]
  ik was al aan het wachten op dit antwoord.

  Hoe verklaar je dan dat het de ene keer wel raak is, en de andere keer wel?[/quote:2890e6f477]
  Omdat die afwijking binnen een radius optreed:). Toevallig is deze game gemaakt op de quake engine en daar weet ik door sof2 zon beetje alle insides out van;). Bij sof2 is het duidelijk te zien door op de muur te schieten. De ak74 zal bijvoorbeeld altijd een afwijking omhoog hebben terwijl je schiet. De mp5 heeft echter een afwijking rondom je cursor, een patroon in de rondte. De shotgun schiet random 7 kogels af in een willekeurig patroon dat elk schot verschilt. Niemand zegt dat die afwijking een vast getal is…

  Als je het echt wilt checken moet je jezelf even frapsen:). Bij veel games is het relatief eenvoudig te achterhalen allemaal. Zat zelf pas bf2 te spelen voor het eerst sinds tijden en na 5 min vond ik dit filmje:
  http://www.forumeter.com/video/4784/BF2-Hit-Detection-Test

  bij bf2 moet je dus achter je target schieten.

  Overigens heb ik nog nooit iets vreemds gemerkt aan de hit detection bij cod4 zolang de fps boven de 60 blijft. Zodra de fps rond de 40 gaat hangen is het ineens een stuk lastiger om vijanden te raken die van links naar rechts (of andersom) over het scherm bewegen. FPs heeft bij deze game erg veel invloed. Optimum is overigens 125 fps (com_maxfps 125).
 • en op de 360 dan?

  Geloof me, ik heb honderden hoofden geraakt. Het probleem bij mij is zowel op de Pc, als op de XBox. Normaal is het idd zo dat een kogel iets afwijkt, maar ik heb het over sniper wapens. Dus geen Ak 47, of een Mp 5. Bij die wapens weet ik dat er een afwijking in zit.

  Een normale 50 kaliber (Dan wel binnen een meter of 500) heeft amper een afwijking. Dan praat je over nog geen centimers. Er zijn tegenwoordig al wapens die op 2000 meter (!) nog accuraat zijn binnen een gebied van een decimeter. (ja ik kijk ook Future Weapons :P)

  Het ligt dus ergens anders aan. Het probleem is ook alleen bij Sniper wapens zoals ik al eerder zei. Het 'voelt' gewoon niet lekker. Je weet dat zijn hoofd in je vizier zit, maar toch schiet je mis. en aan mijn pc gaat het ook niet liggen, die is meer dan goed genoeg. Zelf denk ik eerder aan mijn internetconnectie (Draadloos)

  edit: En ik geloof best dat je alles van die engine afweet hoor :) En genoeg over games, daar valt niet over te twisten. Ik lees veel van je posts, en gebaseerd daarop weet ik dat je kennis groot is. Maar wat ik vanachter mijn stoel ervaar, kan je nu eenmaal niet weten. Daar, valt niet over te twisten :P
 • De wapens waren voorbeelden uit sof2:P. Heb nog geen tijd gehad om de waardes van cod te achterhalen. Maar be my guest en ga lekker aan de slag met een maat +fraps:D.
 • Call Of Duty 4 is nog steeds het beste spel wat er op dit moment is (mening)

  Ik heb hem op de XBOX 360 en op de PC. Op de PC vindt ik het fijner spelen met de muis maar de XBOX 360 versie doet niks onder vergeleken met de PC versie. Vooral op een HD TV komen de console's behoorlijk goed met de PC's mee.

  Beste spel van 2007 EN 2008 vindt ik dus.
  (= verslaafd)
 • Ja, ik heb dit probleem ook wel eens, maar dat is bij mij, toch echt maar bij 1 wapen, en dat is de Barret .50, maar daar moet je dan oowk je adem voor inhouden, en je kan het beste daarbij de iron lungs perk gebruiken, en dan heb je betere kans van slagen, verder heb ik geen last van afwijkingen, en btw, ik vind de druganov het fijnste sniper wapen, in die game…
 • [quote:3d87894d71="Wieffering"] en btw, ik vind de druganov het fijnste sniper wapen, in die game…[/quote:3d87894d71] Druganov? :P Maar ik ben het met je eens. Nadeel is dat als je schiet, je wapen vervolgens erg ver 'de lucht in vliegt'. Je moet dan weer je target helemaal opnieuw gaan zoeken. De M21 is overigens ook een goede sniper.

  de 50 cal is een ruig wapen, maar vind het geen lekker wapen.
 • zojuist eindelijk toch maar eens call of duty 4 gekocht…. puur om te multiplayeren..

  wat een vette game!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.