Vraag & Antwoord

Games

Geen Call of duty 5 pictogram + niets slaat op. :(

Anoniem
Lt. Weasel
16 antwoorden
 • Hallo iedereen.

  Ik heb zojuist Call of duty 5 gekocht en gespeeld.
  Heel tof spel, maar ik heb het dus woensdag gespeeld en nu, op dit eigenste moment, wil ik terug cod 5 spelen, maar ik zie helemaal geen pictogram van COD5 op het bureaublad, hoe kan dit? Nu moet ik telkens via start-computer-en dan op COD5 cd-rom drukken :(.

  Wat ook lastig is, nu ik dat gedaan heb, is alles van mijn single player weg, en ook alle instellingen waren weer naar standaard gezet, hoe kan dit nu toch?

  Dank bij voorbaat voor hulp.
 • Je moet even naar de map van Call of duty 5 gaan, en dan de .Exe zoeken. (B.v : Start > Documenten > Program Files > Ea Games > CoD 5) Die moet je vervolgens gewoon naar je bureaublad slepen

  En heb je de Single Player wel opgeslagen? Indien dat niet automatisch gebeurt misschien even bij de instelling kijken?
 • Heel vreemd zeg, ik heb dus gedaan wat jij me hebt aangeraden, naar de map gaan en daar die iconen van nemen( de singleplayer en multiplayer icoontjes), en als ik er nu op druk krijg ik deze melding:

  Deze toepassing kan niet worden gestart omdat binkw32.DLL niet kan worden gevonden. Het opnieuw installeren van deze toepassing kan dit probleem oplossen.
  Daarna wordt er een oplossing voor dit probleem gezocht, maar dat doet niet veel, uiteraard …

  Dit gebeurd dus wanneer ik de icoontjes naar mijn bureaublad doe.
  Doe ik dat niet en dubbelklik ik op de icoontjes IN de map Activision, COD 5 etc en er dan dus op druk, krijg ik de melding helemaal niet en start het spel gewoon op, wtf?

  Hoe kan dit? Wat doe ik toch in godsnaam verkeerd en is het ook niet abnormaal dat er tijdens de installatie niet wordt gevraagd voor de pictogrammen?

  EDIT: Op aanraden van een vriend ben ik COD 5 nu aan het herinstalleren en daarna terug installeren, hij vertelde me namelijk dat hij wél de vraag kreeg of hij pictogrammen wouw of niet, zéér raar vind ik dat, nu ja…

  Ik hou je alvast op de hoogte, want als het weer niet gebeurd, zal ik toch wel handmatig die pictogrammen hoeven te maken, niet?
 • Ik heb het spel herinstalleert en lap, weer geen vraag naar pictogrammen…
  Hoe moet ik dat nu doen zonder dat ik die meldingen krijg?

  Ik heb ook nog een andere vraag aan jullie mensen die iets kennen tussen het verschil: Bilinear of Trinilear? Ik vraag me af wat de hoogste beeldkwaliteit zal opleveren?

  Bij dank voorbaat.
 • Kan je niet kiezen voor de ''standaard'' installatie, en de ''custom'' installatie? Bij die 2e kan je zelf een beetje regelen welke functies je mee installeert.

  Ik installeer al mijn games op de standaard manier en krijg ook nooit de vraag voor een icoon… Ik sleep die gewoon naar mijn bureaublad. Raar dat het bij jou niet werkt :?
 • Ik werk met Windows Vista Home Premium 32-bit.

  Zeer raar dat het niet werkt. Ik heb nu weer heel even het eerste lvl uitgespeeld, en ik zal kijken of ik morgen nog alles heb, of dat alles weer gereset is, maar dat lijkt me wel heel raar tbh.

  Toch bedankt voor de hulp.
 • misschien niet zozeer een oplossing voor je probleem,maar ik start altijd op via spelverkenner.
  Anders staan er behoorlijk wat pictogrammen op mijn blad(staan momenteel 7 games op mijn pc),nu maar 1
  En na een instalatie komt hij daar vanzelf bij,met aanbevolen classificatie
  Werk overigens sowieso met een verborgen blad,maar dat is persoonlijk
 • Bij vista kan je bij start een zoekterm ingeven, en als ik Call of duty intyp, dan krijg ik alleen: Call of duty 2 en call of duty 4, maar waar in godsnaam zit call of duty 5?( Waw) Dit kan toch niet?

  Nuja ik heb een 22" scherm en dit is mainly een game computer, dus staan alleen pictogrammen op van games, dus ik heb nog plaats zat, maar kvind het toch maar raar hoor.

  Ik heb nu rechtermuisknop gedaan, dan nieuw en dan zelf een snelkoppeling gemaakt en dan de map aangegeven van COD 5 (activision) en dit leek wel te werken want het starte op, maar toen ineens kreeg ik die melding weer in de background en reageerde COD5 niet meer.

  Djeezus, zoveel last om een godverdoms pictogram op je bureaublad te laten toveren, ze maken het tegenwoordig wel graag lastig? Hoe doen andere COD 5 spelers dat? Gaan die ook altijd naar program files en dan naar de map? Dit lijkt me een pure waste of time.
 • Vast iets belgisch;). Werkt al sinds windows 3.1 hetzelfde… je gaat naar waar je game is geinstallerd, rechtermuis op de juiste .exe en dan "maak snelkoppeling". Dan sleep je die snelkoppeling naar je bureaublad en klaar is kees.
 • Of nog makkelijker : Geen snelkoppeling van de .exe maken, en gewoon de originele .exe naar je bureaublad slepen.
 • Ik pik de draad weer even op.

  Ik heb wat SDK me heeft verteld, reeds al gedaan. Het probleem wordt hierdoor niet verholpen.

  Voorbeeld: Gisteren was ik in MP leuk bezig, ik stop, en de volgende dag, [u:a507476a09]alles[/u:a507476a09] weg, allle rankings/perks/ etc weg én ook de grafische instellingen.
  Dit is zéér irritant.
  Ik heb geen flauw idee hoe dit komt. Waarom reset dat ding toch altijd alles? :s Ik heb dit nooit gehad bij COD4.
  Ik heb besloten om vanaf nu via start->ontspanning->en dan de keuze uit COD5 te nemen, misschien wilt dit wél lukken, wie weet?

  dus even te verduidelijken: Ik had dus via rechtermuisknop op pictogram in de map zelf en dan 'snelkoppeling naar bureaublad maken'. ( ik ben niet dom, ik weet perfect hoe ik dat doe)
  Maar telkens als ik dan op die snelkoppelingen druk krijg ik 80 % van de tijd krijg ik dan een melding van: Er zijn verandering opgenomen na de laatste keer dat je het spel hebt gespeeld ( hardware verandering staat er dan, wtf?) er zijn helemaal geen hardware verandering gebeurt. ( Sli aan/uit zetten wel tbh, maar dat kan er toch niets mee te maken hebben?)
  En verder: Het is aanbevolen om de instellingen terug naar standaard te zetten om fouten te voorkomen. Ik druk altijd op nee, en dan blijven idd ook die instellingen staan, maar wanneer ik dan de computer uitzet, de volgende dag weer aan, krijg ik die melding meestal weer, druk ik dan weer op NIET terugzetten van instellingen is alles toch weer weg. :?

  Iemand hier een idee over?
 • Het lijkt er eerder op de je settings verdwijnen. Wellicht problemen met UAC?

  Anders moet je UAC uitschakelen, echter dan raak je wel meer instellingen kwijt waarschijnlijk.
 • Ik heb nou dus geprobeerd via spelverkenner het spel op te starten, maar helaas, de volgende dag is het weer allemaal gereset…

  Voor alle duidelijkheid, ik heb dus wél een legale versie gekocht bij free record shop in Herentals, België. Daar zou het dus niet aan mogen liggen.

  Ik zie door het bos de bomen niet meer, iemand die nog een andere suggestie heeft?
 • Ja UAC uitschakelen dus als je vista hebt…
 • Sorry hoor, maar wat precies is dat: UAC?

  En hoe zet ik het uit ? Wat doet het ? ( Ja ik heb vista home premium 32 bit)
 • [quote:e3d59708f0="Lt. Weasel"]Sorry hoor, maar wat precies is dat: UAC?

  En hoe zet ik het uit ? Wat doet het ? [/quote:e3d59708f0]
  User account control. Staat hiero ook uit.

  -Ga naar het startmenu, en klik op Configuratiescherm.
  -Ga naar gebruikersaccounts
  -Klik vervolgens op Gebruikersaccountbeheer in- of uitschakelen.
  -Haal het vinkje weg en klik op OK.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.