Vraag & Antwoord

Games

Steam doet moeilijk.

Anoniem
None
7 antwoorden
 • Goedenavond.

  Ik vandaag css weer geinstaleerd en vol zin om te gaan gamen vroeg hij de vraag waar ik al bang voor was. gebruikersnaam en wachtwoord…

  Heb dat acount op een daarvoorgemaakt email aderes aangemaakt, en weet dus zowel het Emailaderes, acountnaam en wachtwoord niet, het enige wat ik heb is een css cd en een productkey.

  Hoe is dit op te lossen of moet ik morgnen gewoon css opnieuw kpoen…

  Groetjes, Jordi
 • Klik op "Forgot Password" en je krijgt talloze opties om je username en password te achterhalen. Zelfs als je alleen nog maar je mailadres of produktcode hebt, kun je hem nog achterhalen

  Zelf 2x gedaan, voor het o zo lieve broertje dat altijd alles kwijt is.
 • Een beetje offtopic, maar ik heb niks meer nodig wat ook maar enigzins met Steam te maken heeft. Ik heb SIN emergence ooit aangeschaft met dat vreselijke ding erbij. Kort na de installatie overleed de harde schijf. Nieuwe schijf erin, en in eerste instantie er niet aan gedacht om SIN weer te installeren. Bijna twee jaar later kwam ik het ding weer tegen, dus hiep hiep hoera installeren maar.

  Of ik even wilde inloggen bij Steam. Pffff, ik had geen flauw idee meer. Inderdaad kon ik vanalles op laten sturen naar het destijds door mij opgegeven mailadres. Helaas, dat bestond niet meer.
  Dag SIN. Dat eerste level was in ieder geval leuk. Meer heb ik er nooit van kunnen zien.
 • [quote:f7e7270a4d="Gooly"]Een beetje offtopic, maar ik heb niks meer nodig wat ook maar enigzins met Steam te maken heeft. Ik heb SIN emergence ooit aangeschaft met dat vreselijke ding erbij. Kort na de installatie overleed de harde schijf. Nieuwe schijf erin, en in eerste instantie er niet aan gedacht om SIN weer te installeren. Bijna twee jaar later kwam ik het ding weer tegen, dus hiep hiep hoera installeren maar.

  Of ik even wilde inloggen bij Steam. Pffff, ik had geen flauw idee meer. Inderdaad kon ik vanalles op laten sturen naar het destijds door mij opgegeven mailadres. Helaas, dat bestond niet meer.
  Dag SIN. Dat eerste level was in ieder geval leuk. Meer heb ik er nooit van kunnen zien.[/quote:f7e7270a4d]
  Je moet ook gewoon een printout van al je gegevens maken na registratie van je steam account… Ze bieden die optie standaard aan. Bij evt gewijzigd email adres kun je dat gewoon scannen en klaar is kees.
 • Persoonlijk vind ik Steam een voorbeeld van waar het middel het doel ruimschoots voorbij is gehold. Het zou piraterij tegen moeten gaan. En zolang het goed werkt, werkt het. Maar zodra er ook maar iets tegen zit heb je zo'n game 100 keer eerder via het illegale circuit te pakken dan dat je het op de legale manier aan de praat krijgt. Niet dat ik piraterij goed wil praten, maar om aan te tonen waar het middel het doel voorbij gaat.
 • Voor steam gaat dat nu net niet op ben ik bang. Steam is 1 vd lastigste systemen om te kraken. Enige mogelijkheid is het regelen van een non-steam game en deze eventueel te koppelen aan een zelf gemaakte master server voor gekraakte servers.

  Ik vind steam best simpel werken. Je zet het op je pc, je logged in en aan de hand van je account beginnen die games zichzelf gewoon te downloaden. Ideaal…

  De meeste games zonder steam zijn een stuk eenvoudiger te kraken (simpele .exe crack en een keygen en klaar is kees, online via een .dll wijziging). Dus steam maakt het wel een stul moeilijker, zeker voor online gaming. Beste beveiliging is overigens star force maar daar zijn de fabrikanten mee gestopt geloof ik.

  Voordeel van steam vind ik ook dat alles lekker snel pre-load, dan staat het alvast op je pc zegmaar. Zo kon je des tijds half life 2 pre-loaden zonder de game te hebben betaald :lol: (dan missen er alleen een paar files voordat hij het doet).

  Nadelen zijn er inderdaad ook… als ze te streng worden als je info kwijt bent dan wordt je daar natuurlijk niet vrolijk van. Gelukkig volstaat het inscannen van je boekje met je keycode om je account terug te krijgen mocht deze gehackt/kwijt zijn. Voorwaarde is wel dat je engels spreekt en het support systeem weet te vinden :lol: .

  Ben meer tevreden over de support van steam dan over die van blizzard (world of warcraft) om maar wat te noemen…
 • Steam werkt beter dan 2-3 jaar terug. Toen was het zo instabiel als de pest en moest je elke dag weer updaten. gelukkig is dat nu anders. Wat mij wel stoort is die ingebouwde webshop. Ik wil gewoon een programma waar ik simpel m'n games in kan beheren, en geen steamfriends, winkel weet ik wat…. dat kost alleen maar cpu/ram en dat wilt een gamer niet

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.