Vraag & Antwoord

Games

GTA4 Saints row 2

Anoniem
MirageH1992
19 antwoorden
 • Iedereen heeft het zo veel over GTA4, maar saints row 2 is ook pas op de computer gekomen, wat ik zelf een veel leuker spel vind om te spelen.
  Kennen jullie dit niet? GTA4 is zo bekend enzo, maar zo geweldig vond ik hem niet :roll: Maar als jullie GTA4 leuk vinden, kijk eens naar saints row 2, is ook leuk! :) ik vind em zelfs leuker.
 • Saint's Row 2 is heel slecht ontvangen (cijfer 6.5 etc). Ben er zelf nog niet aan toegekomen. Wel even kort gekeken maar viel me grafisch beetje tegen: de game kan niet 16:10 dus ik heb enorme zwarte balken.
 • Het schijnt dat je voor GTA4 een flinke PC moet hebben om een beetje normaal te kunnen spelen, op lage instellingen schijnt het er niet uit te zien. Hoe heb jij dit ervaren? Bij saints row 2 ook hoge requirements?
 • Met een pc van 600 euro is gta prima op medium te spelen (zie pcinside).
 • een hd 4850 512mb + AMD 7750 2.7ghz + 4gb RAM moet zeker voldoen toch?
 • Voor gta? Op medium zal het wel gaan, cpu beetje tricky maar komt vast goed :wink: .
 • Klopt, 9 januari is hij officeel gereleased voor de pc.

  Heb Saints Row echt kapot gespeeld een jaar of 2 terug. Binnenkort maar even om Saints Row 2 dan voor de pc. (op Xbox 360 ziet hij er in ieder geval vet uit)

  Maar me eerst nog een paar weken bezighouden met BattleForge :)
 • Ik heb alweer een (ik gok 3/4 jaar) oude videokaart en een jaar oude pc. En saints row 2 loopt ook niet helemaal super en is ook niet super mooi nee. Maar vind het echt een leuk spel. Ik en een vriend van mij zitten het nu de hele dag te doen haha.
 • Hier kan ik kort over zijn. Saints Row 2 is een BAGGER LELIJK SLECHT GEMAAKT SPEL.
  GTA 4 is echt vergeleken met Saints Row 2 gewoon perfect. In saints row 2 is het rijden echt gewoon zooo slecht. In GTA 3 was het volgens mij nog beter. Het loopt trouwens ook slechter. Het ziet er bagger uit en de performance zijn zelfs lager dan bij GTA 4 en ik draai het op 1280x720 (geen 16:10 support :? ) en GTA 4 op 1440x900.
  Het is gewoon een EPIC FAILURE!
 • @ Mirage, wanneer ik het spel heb voor de pc zal ik eens mijn ervaring opschrijven.

  Ik kan maar moeilijk geloven dat het er slecht uitziet, want op de Xbox 360 ziet het echt fantastisch uit. Verder geen problemen met textures, drivers etc. net zoals bij GTA4?
 • [quote:5202dc0e87="sdk"]Met een pc van 600 euro is gta prima op medium te spelen (zie pcinside).[/quote:5202dc0e87]
  met een console van 150 Euro gaat het nog beter ;)
  // —

  Ik ken SR(-serie) maar ik kan er niks aan vinden.
  Het eerste deel had zo'n sterk 'je bent een gangster har har'-karakter dat het gewoon niet leuk was. Dat viel mij overigens bij GTA:SA destijds ook tegen, maar daar kom je tenminste nog 'even' in de normale wereld terecht.

  Zelf heb ik echt genoten van het verhaal in GTA4. Het is ook de eerste GTA waarbij ik echt de moeite heb genomen om het uit te spelen, omdat er zulke leuke dingen in gebeurden (het enige echt vervelende waren de 'vrienden' die je om de haverklap belden voor een afspraakje).

  SA2 lijkt als 'probleem' te hebben dat je verplicht allerlei missies moet doen om je 'respect' op te krikken zodat je weer verder kunt met het verhaal.

  Review : http://www.gamespot.com/pc/action/saintsrow2/review.html
  6.5 geeft niet echt veel hoop op een leuk spel.
  Aan de andere kant heeft GtA4 wel een beetje veel verdacht hoge cijfers gekregen destijds …
 • Console kost je spel 60 euro, pc is het gratis :lol: . Verder beschadigd de xbox je schijfjes dus kun je weer vrolijk een nieuw kopen;). 150 euro + 20x60=1350 euro. Kost aardig wat, zeker als je binnen het jaar je games opnieuw moet kopen.

  Genoten van het verhaal in gta? Wellicht komt dat dan door het structureel negeren van games met verhalen dan wel RPG's? Gta is een slap aftreksel van een questing game geworden. Als je een auto moet stelen staat hij op je map aangegeven en moet je perse DIE hebben. Verder kan het verhaal van niko met niet echt boeien, beetje richting het irritante gaat het zelfs:S, of moet ik de game nog wat langer spelen…;).

  SA2 is niet veel beter overigens, de auto's zijn enorm onrealistisch om maar ergens te beginnen :lol: . Pluspunten zijn wel dat grapjes als HDR, dynamic lightning, shadows etc zeer gedetailleerd zijn te configuereren zodat je binnen een paar minuten een game hebt die er 2x beter dan gta4 uitziet en een stuk beter loopt.

  Heb zelf veel meer plezier beleefd aan gta3+vice city (en evt san andreas).
 • [quote:b8f6f209d8="sdk"]Console kost je spel 60 euro, pc is het gratis :lol: . Verder beschadigd de xbox je schijfjes dus kun je weer vrolijk een nieuw kopen;). 150 euro + 20x60=1350 euro. Kost aardig wat, zeker als je binnen het jaar je games opnieuw moet kopen.
  [/quote:b8f6f209d8]
  Hoe kom jij aan 20 x 60 ?
  (oh … en als je echt wilt dan zijn console-games ook 'gratis' … )

  [quote:b8f6f209d8]
  Genoten van het verhaal in gta? Wellicht komt dat dan door het structureel negeren van games met verhalen dan wel RPG's?
  [/quote:b8f6f209d8]
  Heb ik ergens beweerd dat andere spellen geen (leuke) verhalen kennen ?
  Zo was Mass Effect ook aardig …

  [quote:b8f6f209d8]
  Gta is een slap aftreksel van een questing game geworden. Als je een auto moet stelen staat hij op je map aangegeven en moet je perse DIE hebben. [/quote:b8f6f209d8]
  dan ben jij zeker de missie vergeten waar je aan de hand van een foto je auto moest vinden. Dat was zeker niet al te makkelijk.
  En ach … ik wil het eerste spel nog zien waar je meer moet doen dan 'ga daar heen, haal dit, dood dat, en kom terug … '


  [quote:b8f6f209d8]
  Verder kan het verhaal van niko met niet echt boeien, beetje richting het irritante gaat het zelfs:S, of moet ik de game nog wat langer spelen…;).
  [/quote:b8f6f209d8]
  je moet het zeker langer spelen ;)
  Er zitten gewoon melige personages en situaties in. En ik vond het lekker lopen.
  Het is zeker geen literatuur, maar gewoon leuk zoals een film met Arnold Schwarzennegger leuk is om te kijken.

  [quote:b8f6f209d8]
  SA2 is niet veel beter overigens, de auto's zijn enorm onrealistisch om maar ergens te beginnen :lol: .
  [/quote:b8f6f209d8]
  dat was in deel 1 al erg genoeg. Geen idee of het in SR 2 beter is.

  [quote:b8f6f209d8]
  Pluspunten zijn wel dat grapjes als HDR, dynamic lightning, shadows etc zeer gedetailleerd zijn te configuereren zodat je binnen een paar minuten een game hebt die er 2x beter dan gta4 uitziet en een stuk beter loopt.
  [/quote:b8f6f209d8]
  tja … dat soort 'problemen' heb ik op een console nooit. En wat grafische gedoe betreft kan het mij geen ene ruk schelen zolang ik maar kan zien wat ik moet doen.
 • Dat is inderdaad het voordeel van een console. 20 was overigens van 20 games;). Beetje gemiddelde wat iemand heeft leek me :lol: . Verder zal je best gelijk hebben maar ligt toch een stuk lastiger met die gratis games voor de console (om maar niet te beginnen over die dure dvd9 :lol: ). Jammer dat de pc ports zo slecht zijn over het algemeen, valt tegen van rockstar.
 • Gratis?… modden? garantie weg?…. geen last van…
 • @ Sdk je hebt het over de 360 neem ik aan? Ik heb die nu 1,5 jaar en nog nooit 1 beschadigde schijf gezien. (enigste mankement was een Red ring of death)

  Er gingen wel verhalen rond dat er enkele duizenden waren uitgegeven die het niet 100% deden. Problemen als krassen op spellen ook volgens mij. Ben daar echter niet zeker van.
 • ik vind Saints Row maar een trieste San Andreas kloon.
 • De 360 rouleert, zeker als je hem voor 30 euro gekocht heb en een oude telefoon. Jaja mensen, ik heb een Xbox 360 "gekocht" voor 30 euro en mn oude Motorola Razr V3 (Waarde destijds iets van 50 euro 2ehands). Waarom die clown hem wegdeed ? Hij zei dattie er 2 had, omdat deze net uit reparatie kwam bij microsoft. Hij wilde echter niet wachten op de reparatie en had zich toen een nieuwe gekocht… :lol: Je hebt van die figuren.

  Aja, zelf gemod (garantie was toch al foetsie) en dan heb je idd gratis schpiele… alleen haat ik controllers dus zit er bijna nooit op
 • Je moet ook niet OP die controllers zitten … :lol:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.