Vraag & Antwoord

Games

GTA IV Poorten?

Anoniem
Menneke
12 antwoorden
 • Hallo mensen,
  Ik heb me hier al vele malen over gebogen aangezien ik problemen heb bij het maken van een verbinding met een server die al aan het spelen zijn. (in GTA IV) Ik klik dubbel op een spel uit de lijst, en ben dan ineens alleen in een game… Ik heb dit bij mijn neef (PS3) op een heel andere manier zien gaan. Ook de melding van dat mijn router niet goed staat heb ik al een paar maal gehad.

  Vandaar dat ik dacht aan mijn instellingen. Hoe kan ik mijn modem/router/pc het beste instellen? En wat zijn de poorten die GTA IV op de pc gebruikt? Ook als iemand een andwoord weet op de meldingen die ik krijg hoor ik het graag ;)

  MVG, Dylan.
 • Volgens mij gewoon poort 119. Maar wellicht dat je firwewall de boosdoener is. Ik zou die eens uitschakelen en dan nog eens kijken.
 • Hallo Eduard,
  Allereerst bedankt voor je snelle antwoord. Ik heb mij eigen firewall al ens uitgeschakeld, dat hielp niet. Ik zal het zelfde eens met de windows firewal proberen. Van die poort 119 wist ik nog niks, dus die probeer ik ook maar eens. Is dat een UDP of een TCP?

  MVG, Dylan.
 • Kan ik hier uit concluderen dat U 2 firewalls hebt aanstaan? :o
 • Eh, ja, als je het zo bekijkt wel ja. Ik heb een windows firewall & een Kaspersky. Verder heb ik alle firewalls in de router en de modem uitgeschakeld.

  [b:d4449bac7f]EDIT:[/b:d4449bac7f] Ik zie nu dat ik mijn windows firewall al eerder op uitgeschakeld had gezet. In hoeverre hij dan nog "een storende factor" kan zijn op het spel weet ik niet.
 • Heb je QoS aanstaan in je router?
  Dat kan nog weleens helpen.
 • Nee, maar ik verwacht ook niet dat dat veel uit gaat maken.
 • [quote:1d54cd9569="Stokpop"]Nee, maar ik verwacht ook niet dat dat veel uit gaat maken.[/quote:1d54cd9569]

  Wat verwacht je dan?
 • Ook als iemand een antwoord weet op: "The connection to one or more players has been lost. Start a new multiplayer game?" zou dat erg fijn zijn.

  Dylan
 • [quote:af115dd1ff="Stokpop"]Ook als iemand een antwoord weet op: "The connection to one or more players has been lost. Start a new multiplayer game?" zou dat erg fijn zijn.

  Dylan[/quote:af115dd1ff]

  Nou dylan,,,
  Dat lag dus niet aan jou maar aan mijn router :roll:
  Heb maar tomato op mijn wrt54gl gezet en het werkte direct telkens al ik wou joinen liep het verkeerd af!
  Toen ik die firmware erop had gezet werkte het direct :o

  ps we wouden samen gamen
 • heey,

  ik heb dus hetzelfde bij multiplayer.
  maar geeft hij aan: Conection interrupted, Router to strict.

  ik heb wel even gekeken of ik bepaalde games in de uitzonderingen lijst van mn router kon zetten maar dat lukt me niet. ik heb geen idee wat ik moet invullen.

  ik heb een Experiabox-Speedtouch 780.

  misschien weet iemand hoe dat in zn werk gaat?

  Greetz,
 • Ik heb deze melding ook eenmalig gekregen tijdens een van de eerste spellen online. Ik heb daarna al mijn firewallen in de router en de modem uit gezet, en voor bijde apparaten de UPNP ingeschakeld. Hierna heb ik het spel er nooit meer over gehoord. Misschien dat het werkt ;)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.