Vraag & Antwoord

Games

Fallout 3.

Anoniem
Lange Pier
15 antwoorden
 • Wie heeft hem, speelt hem dan ook en wat zijn de verslavende werkingen ervan?
 • Al uit gespeeld, ben op het laatst maar wat meer haast gaan maken (geen side quests meer gedaan) omdat mijn vriendin erover ging zeuren en ik eigenlijk ook wel andere dingen te doen had. Je kan dus wel zeggen dat ik hem als verslavend ervaren heb.
  Ik ga hem op een later stadium nog wel een keer spelen en dan inclusief al de side quists en ook wat meer exploren want er is veel meer te vinden dan ik ben tegen gekomen. (stop aan het begin meteen veel punten in "intelligence" (minimaal 9) daar heb je veel aan)
 • Heb hem al, maar nog nauwelijks gespeeld. Eerste stukje even. Er is ook al weer een uitbreiding (operation anchorage), dus als je bang bent dat je je gaat vervelen…
 • Het is idd behoorlijk verslavend inderdaad, wel een behoorlijk uitgebreide game.

  Je wordt wel moe van al typetjes die je naar het leven staan (dat gaat vervelen :P ) en je dient behoorlijk ver te zijn wil je daar voldoende weerstand en wapens tegen hebben, de levels up willen daarbij goed helpen.

  Maar de quests, de kluizen en deuren die op slot zitten plus de terminals die wel leuk zijn om op te puzzelen, wel na 3 x afbreken en opnieuw beginnen mocht het de eerste keer niet lukken.
  Alleen dat gesave alvorens de deuren en kluizen te openen wordt op een gegeven moment ook vervelend.

  Maar al met al een leuke game.
 • ik vind de game geweldig. heb hem uitgespeeld en ben net weer opnieuw begonnen alleen om de rest te ontdekken. de uitbreiding is leuk, maar alleen te krijgen via games for windows live. aangezien ik dat een ellendig programma vind hoop ik dat anchorage en vooral de komende uitbreidingen gewoon op steam komen waar mn game ook vandaan komt
 • Vind hem niet spectaculair. Als ik wil questen dan ga ik wel world of warcraft spelen is meer mijn insteek :lol: . Ik ga in zo'n game toch het COOP effect missen. 10 jaar geleden had deze game echt super geweest maar in de huidige tijd van het internet is het toch belangrijk op zijn minst met 1 andere persoon door deze game te kunnen spelen. Voor mij zijn er niet veel games die het solo spelen nog kunnen rechtvaardigen (zoveel single player shooters gespeeld in mijn leven :lol: ).
 • Als je co-op zoekt dan schijn je Fable 2 te moeten spelen.
  Helaas (nog?) niet voor pc … ;)
 • Wat betreft Coop kan ik je Rainbow Six Vegas 1 en 2 aanraden. Fantastische games om met 2 tot 4 gamers door te lopen. Geweldig!
 • Ik heb hem ook, maar vind hem niet echt mooi speelbaar op mijn 9800GT. Binnenkort nieuwe videokaart, dan gaat het vast beter :P
 • Ik vind het eigenlijk wel fijn om naast al dat verplichte online gespeel ook gewoon lekker in mijn eigen tempo een mooie fps/rpg offline te kunnen spelen, Online speel ik wel Left 4 Dead, Team Fortress 2 of Cod4 oid.
 • ik hou veel meer van single player. online speel ik wel eens co-op (L4D of R6V) maar een goed single player verhaal wint het bij mij altijd van online spelen.
 • En na weken nog steeds bezig, ongelooflijk wat er allemaal te vinden is, op zoek naar de Nuka-Cola Quantum.
 • [quote:ebe23b7dc3="Lange Pier"]En na weken nog steeds bezig, ongelooflijk wat er allemaal te vinden is, op zoek naar de Nuka-Cola Quantum.[/quote:ebe23b7dc3]

  succes :). de eerste DLC is al uit ook al is dat een puur vechtmissie. volgende 2 staan al aangekondigt (onder andere naar pitsburg verhuizen!) linky :)
 • Dat is inderdaad alleen maar pief paf poef, straks even kijken wat de andere DLC's doen.
 • Geweldig spel. Al is het concept totaal anders dan haar voorgangers, toch erg leuk geworden. Het leukste is dat je veel vrijheid hebt. Je hoeft niet expres bezig te gaan met de quests die het spel heeft, je kunt er ook voor kiezen om eerst de wereld te ontdekken. Ben wel een aantal vervelende bugs tegengekomen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.