Vraag & Antwoord

Games

SimCity Societies installatie problemen

Anoniem
sdk
2 antwoorden
 • Ik heb SImCIty Societies gekocht. Deze wil ik installeren onder Vista. Dit lukt niet. Eerste onder XT werkt de game wel. Op moment dat de DirectX geinstallerd moet worden geeft hij aan dat hij nieuwe bestanden wil installeren, maar doet dit niet. Ik hoor de DVD duidelijk geluid maken alsof hij iets zoekt, maar niet te pakken klan krijgen. Ik heb deze PC net nieuw en eigenlijk min of meer gekocht om SimCity te spelen (mijn oude PC was te traag voor de game). :evil:

  Iemand enig idee waar dit aan ligt? Videokaart? :?
 • Neej dat ligt niet aan je videokaart maar aan Vista.. Ik had hetzelfde probleem ook maar het is me gelukt al weet ik niet meer precies hoe :roll:
  Je kunt proberen de installatie .exe uit te voeren in xp compatibiliteit (eventueel in combinatie met als administrator uitvoeren).
  Ga naar deze computer, dan naar je cd en open die. zoek het installatie.exe bestand (ik weet niet welke naam dat heeft.. zoek maar iets als install.exe of iets wat er op lijkt) en rechtsklik daarop–>eigenschappen–> compatibiliteit en daar kun je compatibiliteits modi kiezen.

  Je zou ook nog kunnen proberen om het exe bestand toe te voegen aan de lijst van uitzonderingen in preventie van gegevensuitvoering (DEP).
  Configuratiescherm–>systeem en onderhoud–>Systeem–>Geavanceerde systeeminstellingen (staat links), dan krijg je een nieuw venster met tabs.. ga naar tab "geavanceerd" en druk bij prestaties op instellingen–> tab preventie van gegevensuitvoering (DEP).. Dan selecteer je DEP voor alle programma's en blah blah blah inschakelen behalve de hieronder geselecteerde.
  Druk op toevoegen en selecteer dan het gewenste exe bestand in je cd–>dubbelklik en druk op toepassen. You're done.

  Als het dan nog niet werkt ben ik helaas vergeten hoe ik het aan de praat heb gekregen :lol:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.