Vraag & Antwoord

Games

FIFA08 Controller Emulator?

Anoniem
None
8 antwoorden
 • Hallo,

  Ik ben hier al eerder over begonnen (zie hier), maar ik heb gemerkt dat er ook emulators zijn voor controllers, laatst namelijk een Xbox360 emulator gedownload, maar die werkt niet onder FIFA 08. Is er een mogelijkheid dat mijn Speedlink Strike² op een of andere manier kan geëmuleerd worden als een gamepad die [b:dc7a2456a9]wel[/b:dc7a2456a9] ondersteunt wordt door FIFA? Homebrew vind ik ook OK, als mijn tweede analoge stick het maar doet :(.

  MVG. rc
 • Is niet meer nodig… ik koop gewoon een compleet nieuwe pc met nieuwe gamepad die ondersteunt wordt door sowieso FIFA09.
 • welke gamepad heb je dan ?
  Overigens … MS heeft de 'officieele' Xbox360-controller ook in een uitvoering voor de pc. Ik heb geen idee of daar iets 'anders' mee is behalve mogelijk wat drivers die meegeleverd worden.
 • [quote:990ed3619b="JaFO"]
  welke gamepad heb je dan ?
  [/quote:990ed3619b]
  Nu heb ik een Speedlink Strike2 ookwel SL-6535, de volgende wordt een Thrustmaster Dual Trigger.
 • [quote:39ccebeba0="JaFO"]welke gamepad heb je dan ?
  Overigens … MS heeft de 'officieele' Xbox360-controller ook in een uitvoering voor de pc. Ik heb geen idee of daar iets 'anders' mee is behalve mogelijk wat drivers die meegeleverd worden.[/quote:39ccebeba0]
  Niets anders aan, enige is dat je voor de draadloze versie een PC ontvanger moet kopen. Ik heb gewoon de bedrade versie en die werkt uitstekend met verse games zoals Wolverine en Prototype, voor GTA vond ik het niet zoveel soeps. Drivers kun je gewoon bij MS vandaan pulken.
  Enige verschil met de PC pack is inderdaad gewoon een driver cdtje volgens mij

  Vind de x360 controller wel een aanradertje, prima ding :)
  (ziet er een stuk prettiger uit als die Thrustmaster…)
 • Daar heb je sowieso een punt. Die Thrustmaster ziet er eigenlijk niet uit vergeleken met huismerk Microsoft. Ik kijk wel even rond. Bedraad dus?
 • Is wel het handigste, anders moet je er nog een losse draadloze module bij kopen en dan word het bijelkaar weer een duur grapje.
 • of je koopt zo'n plug&play set en je maakt van die draadloze weer eentje met draad ;)
  (over overbodig lastig gesproken maar te zwijgen hihi)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.