Vraag & Antwoord

Games

Freeze. cod 4

Anoniem
arjant2
7 antwoorden
 • Eerst had ik het met crysis warhead.. tijdens het installeren dat mijn computer vast loopt.. Need for speed undercover.. goed.. age of ampire 3.. goed.. burnout paradise.. goed.. en toen ineens cod 4.. tijdens het installeren loopt mijn computer weer vast.. verder heb ik dat nooit.

  Weet iemand de oorzaak hier van en misschien ook de oplossing.. De echte heb ik trouwens al geregeld.. maar ik wil begrijpen hoe dat kan komen dat die bij mijn vorrige computer niet vast liep.. en nu bij mijn gloed nieuwe veel betere wel.??

  Alvast bedankt!
 • http://forum.i3d.net/technische-hulp-cod4/23915-cod4-freeze.html :o Misschien hier een oplossing?
 • Daar hebben ze het over tijdens het spelen.. ik heb het over met installeren.. bevriesd mijn beeld zomaar.. en kan ik niks meer doen.

  Iemand suggesties ??
 • Als cod4 niet wil installeren op een nieuwe pc, dan is er iets niet goed. Er kunnen vele mogelijkheiden zijn, mijn 1e ingeving zou zijn:

  Het is een nieuwe pc he. Netwerk stekker eruit. Installeer Windows opnieuw waarbij je de primaire schijf formatteert. Installeer de nodige drivers van de cd rom (moederbord en vga). Installleer dan cod4. Als dat niet wil is er iets met de pc of je Windows versie. Is het xp, vista of 7?

  In volgorde:
  -schone format
  -memtest?
  -temperatuur?
 • ik denk dat het vista is Heb je al even gewacht zoja probeer de setup is te runnen in de compatibel modus Rechtermuisknop op setup (via de DVD/CD natuurlijk!)
  als je hem van internet hebt werkt ie mogelijk niet
  koop dus de echte DVD/CD
 • het is windows xp home edition.. cod4 is gebrand op 2x dvd.. dus illigaal.

  Aan mijn pc kan het uiteraard niet liggen want waarom doen zwaardere spellen en ook wat mindere spellen het wel en cod4 precies niet.

  Is toch raar?
 • Als het een illegale cod4 DVD is en andere games doen het wel dan is het antwoord vrij duidelijk!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.