Vraag & Antwoord

Games

Company of heroes opposing fronts instaleren.

Anoniem
sdk
4 antwoorden
 • ik heb CoH:OF gekocht maar als ik hem wil instaleren lukt dit niet..

  Ik doe dvd erin en er komt te staan:

  Play
  Uninstall

  Ik heb de normale company of heroes er al opstaan, en als ik op play druk start hij de normale op, Hoort dit zo? Of moet ik eerst de oude company of heroes verwijderen? het is wel company of heroes game of the year edition.

  MVD jordy.
 • Probeer hem eens te installeren niet van de autorun, maar vanaf de setup (op de cd). Als hij zich daar ook niet wil laten installeren, dan moet je registersleutelen (kan ik geen uitleg bij geven helaas).
 • [quote:c7c25433ae="rc_enzo"]Probeer hem eens te installeren niet van de autorun, maar vanaf de setup (op de cd). Als hij zich daar ook niet wil laten installeren, dan moet je registersleutelen (kan ik geen uitleg bij geven helaas).[/quote:c7c25433ae]
  Deze tip even niet volgen:).

  Company of heroes=Company of heroes Opposing Fronts, ze hebben de originele game dmv patches compatible gemaakt met de expantion.

  Als je het spel geupdate hebt (bijvoorbeeld via online spelen) dan heb je de game dus al, alleen zijn de legers locked. Om ze te unlocken start je het spel op en voer je hier vervolgens je nieuwe serial in. Voila probleem opgelost.
 • Ik heb dit spel helemaal niet, dus ik dacht dat het wel op de algemene manier kon… :lol:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.