Vraag & Antwoord

Games

de sims 3 valt steeds uit

Anoniem
El Barkhuysen
5 antwoorden
 • Dit is me probleem de sims 3 draait op zich goed op me pc ik merk ook geen lag of wat dan ook alleen om een of andere reden sluit ie zichzelf af , ik krijg geen melding of wat dan ook het is gewoon poof weg is ie.

  dit lijkt totaal random te gaan soms speel ik een uur voor ie het doen soms doet ie het binnen 10 minuten.

  voor ik het spel kocht keek ik op deze link http://cyri.systemrequirementslab.com/srtest/ om te zien of ik hem wel kon draaien blijkbaar met gemak als ik ook op de doos kijk naar de minimale vereisten zie ik ook dat ik daar met gemak aan voldoe met me pc.

  toch blijft dit maar gebeuren via google keek ik of er een oplossing voor dit probleem was maar ik kan het zelf niet vinden.

  ik heb alle drivers up to date me windows vista ook en me directx ook. zelfs gekeken of me pc wel schoon was en geen virus spyware of malware te vinden.

  me eventviewer gaf dit aan:

  Programma TS3.exe, versie 0.2.0.18 reageert niet meer op Windows en is afgesloten. Als u wilt zien of meer informatie over het probleem beschikbaar is, kunt u de probleemgeschiedenis in onderdeel Probleemrapporten en -oplossingen in het Configuratiescherm controleren. Proces-id: 438 Starttijd: 01ca4943799b19e6 Eindtijd: 135

  een heel verhaal en of ik ben blind of ik heb geen onderdeel probleemrapporten en oplossing in me configuratiescherm ik kan het niet vinden in geen enkel categorie in me configuratiescherm in ieder geval of ik kijk ergens niet goed.

  er zat wel een link bij en die leide me naar een artikel van de windows knodlege base en daar stond dit:

  Details
  Product: Windows Operating System
  Id: 1002
  Bron: Application Hang
  Versie: 5.2
  Symbolische naam: ER_HANG_LOG
  Bericht: Hanging application %1, version %2, hang module %3, version %4, hang address 0x%5.

  Uitleg
  The indicated program stopped responding. The message contains details on which program and module stopped responding. A matching event with EventID 1001 might also appear in the event log. This matching event displays information about the specific error that occurred.

  Gebruikersactie
  No user action is required.

  ik vond wel een matching foutenraport met eventid 1001 en daar stond dit bij : Kan toepassing niet initialiseren. Laatste fout: 0x80070032

  niet erg helpvol dus eigenlijk. en sorry als dit een heel verhaal is maar ik wil dit probleem graag oplossen het was een duur spel en ik wil natuurlijk dat het goed draait als iemand iets weet dan ben ik daar zeer dankbaar voor.

  Mvg Wildside
 • Is het nu me of mijn/m'n????
 • [quote:410d3559be="wildside"]sims 3 (..) sluit ie zichzelf af (..) ik heb alle drivers up to date me windows vista ook en me directx ook. [/quote:410d3559be] Dus had je ook de chipset drivers van je moederbord geüpdatet, voordat je video drivers had geüpdatet? De goede volgorde is. Eerst oude video drivers verwijderen via Configuratiescherm > Software. Dan driver restjes verwijderen via applicatie Driver Sweeper. Dan nieuwste chipset drivers van je moederbord installeren. Tenslotte video drivers installeren. Check hierover ook nog deze hyperlink How to fix Sims 3 Errors, Crashes, Disk Authentication Failure, Black Screen and Install Errors.
 • [quote:5a1542ac3b="jolo"][quote:5a1542ac3b="wildside"]sims 3 (..) sluit ie zichzelf af (..) ik heb alle drivers up to date me windows vista ook en me directx ook. [/quote:5a1542ac3b] Dus had je ook de chipset drivers van je moederbord geüpdatet, voordat je video drivers had geüpdatet? De goede volgorde is. Eerst oude video drivers verwijderen via Configuratiescherm > Software. Dan driver restjes verwijderen via applicatie Driver Sweeper. Dan nieuwste chipset drivers van je moederbord installeren. Tenslotte video drivers installeren. Check hierover ook nog deze hyperlink How to fix Sims 3 Errors, Crashes, Disk Authentication Failure, Black Screen and Install Errors.[/quote:5a1542ac3b]


  ik heb geupdate over mijn oude versie van me nvidea driver heen misschien is dit me oplossing ik ga het proberen
 • Dit soort fouten zijn erg vervelend en vaak lastig op te lossen.
  Als het al op te lossen is kost het veel tijd. Indien je niet al teveel bestanden op je computer hebt die je over moet zetten is het misschien handiger, sneller en effectiever om je computer te formateren en opnieuw te installeren. Kost niet veel tijd en is erg effectief. Vergeet natuurlijk niet om een back-up van alle belangrijke bestanden te maken;)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.