Vraag & Antwoord

Games

Is dit verschil problematisch?

Anoniem
rayquaza2500
8 antwoorden
 • Affijn, ik heb Battlefield: Bad Company 2 aangeschaft op Steam, mijn systeem draait immers prima en het voldoet ook aan de (minimum) systeemeisen. Ik vraag me alleen af hoeveel dit:


  [img:7d3989f0a1]http://img532.imageshack.us/img532/5004/sys.png[/img:7d3989f0a1]

  uitmaakt.

  Kan iemand met iets meer vertellen? Ik ben voorlopig financieel niet toe aan een Upgrade…
 • Zou ik me helemaal geen zorgen over maken.
  Kan je prima mee spelen met die CPU hoor.
  Ik vraag me alleen af wat voor videokaart je hebt?
 • Altijd oppassen met dit soort checks, want je bent heel afhankelijk of je drivers herkent worden en of de opgegeven minimum eisen zinnig zijn (bij Vista-prestatie scores vaak zat spellen gezien met absurde minimum eisen).

  In dit geval lijkt de cpu en de grafische kaart niet herkent te worden.
  Je kunt misschien beter wachten op de demo …
 • Volgens mij is dat een HD5770.
  De melding 'ATi 0x68BE' komt bij deze kaart naar voren als deze OF niet goed is geinstalleerd, OF als deze niet goed herkend wordt door Windows Vista en Windows 7.
 • Hmm, videokaart is inderdaad een 5750, maar ik heb er in Windows geen problemen mee. Maar goed, als jullie denken dat het wel los zal lopen, dan zal het dat ook wel doen.

  Bedankt!
 • [quote:6a5f542263="JaFO"]Altijd oppassen met dit soort checks, want je bent heel afhankelijk of je drivers herkent worden en of de opgegeven minimum eisen zinnig zijn (bij Vista-prestatie scores vaak zat spellen gezien met absurde minimum eisen).

  In dit geval lijkt de cpu en de grafische kaart niet herkent te worden.
  Je kunt misschien beter wachten op de demo …[/quote:6a5f542263]CPU wordt toch prima herkent volgens mij? En wachten op de demo als hij het spel al gekocht heeft?
  Oke nou een 5750 voldoet prima voor de minimum eisen. Recommended ligt wel wat hoger en daar voldoet hij niet aan (een GTX260 is toch wel wat sneller dan een 5750). Maar je kan er toch echt wel op spelen.
 • Ik had de indruk dat de test liever een willekeurige intel cpu zou hebben ipv een AMD …
  Maar ik geef toe dat ik geen idee heb hoe goed die AMD cpu is tov de zogenaamde 'quadcore' die men als 'recommended' zou willen gebruiken.
  Ik mis echt de tijd dat je cpu's kon vergelijken op de klok-frequentie.

  Voor de rest lijkt het me handig dat als je twijfelt over het gemak waarmee je systeem software aan kan dat je dan eerst uitprobeert ipv meteen te kopen. Vooral als je totaal niet kunt ruilen …
 • De test kijkt gewoon puur naar of je een quadcore hebt of niet bij de recommended settings. Dat heeft hij dus niet, dus zegt hij Fail.
  Neemt niet weg dat deze CPU prima is om te gamen. Het is geen super snelle cpu maar hij moet dit spel toch wel aankunnen.
  Edit: even gechecked, hij is iets trager dan een E8400 van Intel. Prima dus nog steeds om te gamen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.