Vraag & Antwoord

Games

settlers 7 probleem

Anoniem
jbiggie
6 antwoorden
 • Dag
  Als ik de nieuwe settlers 7 wil installeren krijg ik het volgende probleem:
  featureoverdrachtsfout
  onderdeel: data files
  Bestand: G:\data2.cab
  het systeem kan het opgegeven bestand niet vinden

  Toen ik het opnieuw probeerde kreeg ik de melding dat het programma disk 2 zocht, het is echter maar 1 disk.

  Wat nu toe doen, ik heb al een andere instalaatie disk gehaald, precies hetzelfde resultaat
 • inmiddels heb ik geprobeerd te installeren op een andere, normaal gesproken, langzamere computer. Daar lukt installatie wel, de totale installatie gaat zelfs sneller als de tijd die het duurt voordat de orginele computer een foutmelding geeft. Kan de speler soms niet goed meer zijn?
 • Dag,

  Inmiddels nieuwe dvd speler gehaald, installatie is nu voorzover ik kan zien gelukt. Vervolgens patch opgehaald. Als ik dan start krijg ik de melding Ubisoft game launcher foutcode 1. Via google zie ik wel dat iemand die melding ook heeft gehad maar geen oplossing. Wat te doen
 • Hier als je dit even leest moet je er denk wel uitkomen.
  Gaat wel over een andere game maar het principe en de foutmelding is hetzelfde
  http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/1121062387/m/6601099738

  Fijn he DRM ;-)
 • Dag,

  Ik heb geprobeerd te begrijpen wat daar staat, vooralleerst begrijp ik echter niet wat steam is, al googelend lijkt mij dat dat iets is van een downlaod site, ik heb echter gewoon een legale dvd. Toch verder gekeken.
  In de Ubisoft map op de c schijf staat naast een ander spel ook de game launcher map.
  Voor het laatst gebruikt op 24 maart (bij een ander spel denk ik) Duidelijk dus niet gisteren en vandaag.
  Op de Dvd van de settlers staat bij supportmap de installatie van de game launcher, dat heb ik aangeklikt, dan krijg je een paar schermen met vragen, ophet moment dat je klikt voor feitelijk installeren gebeurt er echter niets. Ik dacht wellicht omdat er al een game launcher is geinstalleerd. toen ik die wilde verwijderen via software verwijderen kreeg ik de melding dat ik dan alle ubisoft spellen opnieuw zou moeten installeren, dus dat heb ik maar niet gedaan. Foutcode tenslotte, die blijft gewoon.
 • Steam is een platform voor games. Je kunt deze games inderdaad via de online store van steam kopen, maar ook gewoon in de winkel. Om het spel te spelen zul je het in dit geval moeten starten via steam, installeren van steam is dus verplicht.

  Ik weet niet of de settlers 7 een steam only game is. Ik weet wel dat settlers 7 de nieuwe drm van ubisoft gebruikt en een internetconnectie vereist is om te spelen. Wellicht dat de firewall het spel nog blokkeerde?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.