Vraag & Antwoord

Games

ALLE Spellen Crashen/Wit beeld/Not Optimized Settings.

Anoniem
gerben
4 antwoorden
 • Beste ComputerFreaks. ik heb met mijn pc een jaar geleden (zelf gebouwd) altijd problemen gehad met het spelen van games. ieder spel loopt niet helemaal lekker en na een paar minuuten krijg ik het bericht Not Optimized Mode 1440 x 900 60Hz. of het scherm word helemaal wit en het geluid slaat vast. mijn computer:
  AMD Phenon™ 9500 Quad-Core Processor 4x 2.20Ghz
  4,00GB Werkgeheugen wel verschillende fabrikanten 2x 1gb. 1x 2 gb.
  Moederboard MSI K9A2 CF.
  Videokaart: ATI Radeon HD4870 1GB DDR5.
  Voeding Sweex 650 Watt
  Beeldscherm Samsung SyncMaster 920nw.

  1 IDE HDD 120 GB, 1 Sata 140GB.
  Weet iemand mischien wat het probleem kan zijn? het is echt klote als je een redelijk systeempje hebt en er gewoon geen games op kunt spelen, maar wat ik me nu pas besef dat mijn geheugenreepjes niet aan elkaar gelijk zijn. mischien dat dit de oorzaak kan zijn? Windows XP, Vista, 7. alle drie geprobeert, Drivers geupdate, oude drivers geprobeert.
  ik hoop dat iemand de oplossing weet. Bij voorbaad Dank,

  M.v.g Ted
 • Probeer het eens met alleen het geheugen van één merk erin, dus als je 2 gb van hetzelde merk hebt probeer dan alleen met deze erin. En ga dan nog eens een spel spelen, zo kun je zien of het aan het werkgeheugen ligt.

  Succes :wink:
 • Test het geheugen ook eens met memtest. Ik heb ook weinig vertrouwen in die voeding, dus die zou je daarna kunnen bekijken.
 • Geheugen getest geen problemen mee, vriend van me heeft zelfde videokaart zelfde voeding precies de zelfde allebij, samen gekocht hij heeft een zwaardere processor, zwaarder mobo en bij hem werkt het allemaal wel naar behoren

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.