Vraag & Antwoord

Games

Tegenvallende prestaties

Anoniem
sdk
3 antwoorden
 • Anderhalf jaar geleden heb ik een laptop gekocht. Van af het moment dat ik de laptop in bezit kreeg viel het mij op dat de game prestaties niet bepaald waren wat ik er van verwacht had. Zelfs 8 jaar oude spellen zijn bijna onspeelbaar. Ik Begrijp dat een gemiddelde laptop niet echt bedoeld is om spellen mee te spelen, maar ik kan het mij niet voorstellen dat zelfs spellen van 8 jaar oud niet naar behoren presteren.

  De laptop is een Compaq Presario CQ-60-130ED,
  Windows vista Home Premium
  AMD Turion Dual-Core RM-70
  3 GB RAM
  NVIDIA GeForce 8200M G

  Als ik bijvoorbeeld een spel als Medal of Honor Allied Assault (2002) wil spelen op average instellingen kom ik niet verder dan 20 fps.

  U bent wellicht bekend met de website www.canurunit.com? Hier kan je per spel laten berekenen of je pc de vereisten bezit om een spel te kunnen draaien. Zelfs spellen waar de test slaagt op de "Recommended Requirements" Zoals bijvoorbeeld Gothic 3, zijn niet te spelen.

  Ik heb mijn videokaart drivers geupdate en de laptop al eens terug gezet naar de fabrieksinstellingen. Dit heeft geen effect gehad.

  Wie kan mij verttellen of de prestaties inderdaad tegenvallen en hoe ik dat zou kunnen oplossen

  Met vriendelijke groet.
 • De videokaart is veel te licht.
 • Canyourunit kijkt alleen naar wat algemeenheden, hun conclusie is lang niet altijd juist. Je videochip is inderdaad gewoon veel te licht voor games.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.