Vraag & Antwoord

Games

Fallout New Vegas, Collectors Edition PC?

Anoniem
TheMrPatrick
4 antwoorden
 • Ik heb een maand of drie geleden al een keertje gezocht naar de Collectors Edition van Fallout New Vegas voor op de computer. Maar ik kon echt geen winkel vinden die het verkocht. En nu net voor de release zit ik weer even te kijken maar weer zonder resultaat.
  Bij bol.com is de Collectors Edition wel voor de Playstation 3 en XBOX360 te koop. Maar zoals gewoonlijk is hij er om de een of andere reden niet voor de PC.
  Heeft dit soms iets te maken met dat irritante exclusieve spul dat alleen voor de consoles is? Ik heb anders niks bijzonders in aankondigingen van deze CE gezien. En vreemd genoeg krijg ik helemaal geen resultaat met het zoeken naar de CE voor de PC, ook niks op forums of zoiets.

  Weet er iemand een winkel waar hij wel te koop is?

  Alvast bedankt :D
 • Amazon heeft hem wel in de lijst staan.

  http://www.amazon.de/Fallout-Limited-Collectors-exklusiv-Amazon/dp/B003YKGNFY/ref=sr_1_2?s=videogames&ie=UTF8&qid=1287648226&sr=1-2
 • Bedankt. Maar dan vraag ik mij af of het spel en de spullen in het Duits zijn. Dat is vaak wel zo met spellen uit Duitsland. :( En als ik op de amerikaanse kijk, krijg ik volgens mij alleen 2e handse te zien met prijzen vanaf 145$.
  De Engelse Amazon heeft hem ook niet.

  (PS: ik heb problemen met een antwoord te plaatsen. Ik krijg steeds het voorbeeld te zien als ik op bevestig klik)
 • De meeste edities zijn multi-language, maar je kunt voor de zekerheid even naar amazon mailen. Ik heb ook nog even bij amazon.co.uk gekeken, maar daar zie ik hem niet staan.

  Als je binnen vijf seconden op bevestig klikt, krijg je voorbeeld te zien. Dit is een spambeveiliging. Ik heb hier ook wel eens last van, vooral als ik alleen even een link plaats, of een tikfoutje wijzig.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.