Vraag & Antwoord

Games

Black Ops Probleem

Anoniem
arjant2
1 antwoord
 • Hallo iedereen,

  Ik ben weer terug van weggeweest.

  Ik heb namelijk een probleem met mijn Call of Duty: Black Ops.
  Deze heb ik vorige week gekregen en ik heb nog niks anders gehad dan problemen, tijdens het online spelen laggt hij ontzettend hard, of valt hij gewoon stil en reageert heel mijn computer niet meer. De Single Player kan ik gemiddeld 5 minuten spelen voordat hij weer vasthangt, het geluid loopt dan wel door maar het beeld blijft staan, al mijn videokaart drivers etc zijn up-to-date.
  En nu komt het leukste, ik speel zowel multiplayer als singleplayer op een resolutie van 800x600p op een 19 inch schermpje, met alle graphics laagst.

  Dit valt mij onzettend tegen, ik heb geen game-pc maar kon Call of Duty: Modern Warfare 2 spelen met een resolutie van 1280x720p met alle graphics op z'n hoogst.

  Volgens de systeemseisen schelen die 2 games toch niet zoveel?

  Nog even samengevat mijn pc:
  Intel E5200 2.5 GHz
  2 gb DDRII 800
  ATi Radeon HD 4650 1 GB
  Windows XP Pro

  Ik had niet verwacht dat dat problemen zou geven, ik zit er aan te denken het spel te verkopen en gewoon door te spelen met MW2 maar misschien heeft een van jullie een idee hoe ik toch BO gewoon kan spelen.

  Ik ben niet iemand die op hoge graphics wil spelen of HD weet ik veel, maar het zou wel fijn zijn als ik het op z'n minst zou kunnen spelen zonder dat het uitvalt snap je?

  Alvast bedankt,
  Rob

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.