Vraag & Antwoord

Games

Battlefield 2 op windows 7 Home 64bit

Anoniem
jole3000
4 antwoorden
 • Ik heb Battlefield2Demo geinstalleerd en deze draait goed online. Na het aanschaffen en installeren van de volledige versie (Battlefield2 Deluxe Edition) heb ik een probleem. Voor het patchen draait het spel maar geeft aan geen servers te kunnen vinden. Tijdens het patchen naar 1.12 naar 1.2 wordt aangegeven eerst 1.12 te installeren terwijl ik dat al gedaan heb, en het spel start helemaal niet meer. Ik krijg meerdere vensters met foutmeldingen over trail.fx. Iemand hier ervaring mee?.
 • dit al gezien?

  BF2 1.5 is 7/Vista compatible as long as the program is run as an administrator & patched in the correct order.

  Re Profkiller336: Sounds like a computer specific bug for it to crash at a resolution higher than 1024x800. Punkbuster doesn't affect SP at all…no reason to uninstall it.

  BF2 will work fine on V/7 if you install in this order:
  BF2 > 1.41 > SF (if separated) -> 1.41 > 1.5 > Run BF2 as an admin > Play
  If PB kicks you, update PBSvc & PBSetup from Evenbalance's website
 • Bedankt voor je reactie. Ik kwam er laat achter dat er een fullclient patch was, namelijk die 1.41. Mijn fout was dat ik alle afzonderlijke patches wilde installeren. Na een herinstallatie heb ik alles aan praten gekregen.
 • mja, dé manier om BF2 fully updated te krijgen, is om eerst patch v1.41 te installeren en dán patch v1.50. zo'n 4 gig aan updates, maar dan krijg je ook wat (glitches erbij :P) ..

  Ik speel het toch zeker nog wel 3-4 dagen per week, een uurtje ofzo .. niet altijd op ranked (zit ook wel eens op private servers met de WTF MOD en de SIR.MOD :) van de SIR clan :) is lachen :D

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.