Vraag & Antwoord

Games

NFS Shift opstart probleem

Anoniem
sdk
6 antwoorden
 • Hoi iedereen,

  Ik heb gister Need For Speed Shift gekocht voor mijn computer.
  Vanaf het moment dat ik het CD'tje in mijn computer deed werkte het eigenlijk al niet naar behoren, het startte niet vanzelf op en via een omweg is het toch gelukt om hem te instaleren.

  Gister heb ik in het spel wat aan de graphics veranderd zoals de resolutie iets verlaagd en 'details wagen' iets verhoogd, verder geen drastische veranderingen op geavanceerd niveau. Toen ik het spel daarna opnieuw opstartte om de nieuwe instellingen te activeren hield het op met de pret. Ik kon in de menu's komen en een race startte dan kon ik maximaal 10 seconden racen tot dat ik een foutmelding kreeg en ik een rapport kon versturen naar Microsoft om het probleem te verhelpen. Uit frustratie ben ik maar naar bed gegaan om het vandaag nogmaals te proberen.

  Vandaag weer een drama met opstarten aangezien de CD niet leek te werken. Als ik de CD er in doe hoor ik hem wel draaien in de computer maar er verschijnd niks op het scherm, als ik hem via 'Deze Computer' wil openen staat er bij mijn CD-drive: reageert niet. Na een paar keer opnieuw opstarten openend hij wel NFS maar nu kom ik niet verder dan het laad scherm! Het scherm wordt zwart en dan verschijnd het logo van NFS met een laadscherm. Als hij bij het laatste stukje van het laden is: dezelfde foutmelding en moet het worden afgebroken.

  WAT IS ER AAN DE HAND?

  Al mijn videokaart drivers zijn up-to-date en dit is het enigste spel waar ik problemen mee heb. Ook aan een te hoge resolutie kan het niet liggen.

  Hoe kan ik dit verhelpen?
  Ik heb gelijk naar Dixons gebeld waar ik het spel gekocht heb en die hadden het over drivers voor NFS zelf? Is het de moeite om hier na te kijken? Want in de afgelopen dagen ben ik al 4 uur bezig geweest met het spel zelf en heb ik nog geen 10 minuten geraced: leuk gamen is dat!

  Alvast bedankt voor jullie moeite,

  Gr Rob

  UPDATE:

  Inmiddels de nieuwste update van Shift geinstalleerd. Ging allemaal goed.
  Ik kwam weer in het spel maar vanaf het moment dat ik weg ga rijden bij de startline, nog steeds hetzelfde probleem. Volgens de foutmelding zou er iets verloren zijn gegaan dus ik installeer het spel wel opnieuw (duurde gister 2 uur).
 • Je hebt dit minimaal nodig:
  Intel Core 2
  En je probeert het (als ik het goed begrepen heb) met dit:
  Pentium E5200
  Hmmm. Wat zou hier nou aan de hand zijn? :roll:
  Controleer of je PC geschikt is met http://www.systemrequirementslab.com/cyri
  en vertel dan of het wel mogelijk is.

  Alternatieve oplossing:
  Probeer met je laptop.
  Veel Succes!
 • Mijn PC is geschikt volgens verschillende site's. oa canyourunit.com
  Hij vraagt minimaal een 1.8 Ghz Core 2 Duo, en ik heb een 2.5 GHz Dual core dus dat moet ruim voldoende zijn dacht ik zo.
 • Heeft de herinstallatie nog iets opgeleverd?
 • Nee helemaal niks helaas! Ik zal het vandaag op mijn laptop proberen
 • Ook op mijn laptop dezelfde problemen! Ongelooflijk toch?
  Ik nogmaals met Dixons gebeld en kan een ander spel uitzoeken na aandringen. Jammer maar helaas.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.