Vraag & Antwoord

Games

Elite force

Anoniem
Diesel66
6 antwoorden
 • Ik heb bij Star Trek Elite Force wat nieuwe maps gedownload, namelijk tngenterprise en dangercity. het zijn op zich wel leuke maps, maar ik zou het leuker vinden als er wat om op te schieten was. Weet iemand van jullie hoe ik er wat tegenstanders in kan krijgen??
 • Geen antwoord op de vraag, maar ik heb zelf wel een vraagje over Elite Force (ik plaats 'm maar hier om weer een nieuwe topic te voorkomen).

  Het einmonster. Hoe krijg je die dood. Ooit is het me gelukt, maar dat was lang geleden en ik weet niet meer hoe. Gisteren een keer of 5 geprobeerd. Moet je bepaalde wapens gebruiken?
 • je kunt beter je vraag even in een nieuw topic starten, anders weet je dadelijk niet meer welk antwoorde bij jou horen.
  anders word ut ut een rotzooi in dit topic…
 • Wat heb je liever: een rotzooi in dit topic of een rotzooi in de forumlist 8)
  Maar je hebt wel gelijk, mijn vraag valt een beetje weg tussen alle antwoorden zo.
 • [quote:be350c5ff1="janjantjes"]Ik heb bij Star Trek Elite Force wat nieuwe maps gedownload, namelijk tngenterprise en dangercity. het zijn op zich wel leuke maps, maar ik zou het leuker vinden als er wat om op te schieten was. Weet iemand van jullie hoe ik er wat tegenstanders in kan krijgen??[/quote:be350c5ff1]
  Ik zou zeggen het zijn waarschijnlijk maps voor deathmatch e.d. en niet voor het normale 'singleplayer' gebeuren.
 • vraag 1

  de meeste maps die je kan downloaden zijn multiplayermaps….je kan bij holomatch de optie single-match en multi-match kiezen. Als je single kiest kun je je nieuwe map kiezen en kun je zelf tegenstanders erbij plaatsen, zo heb je wat om op te schieten.

  vraag 2

  heeeeel lang met een photonburst op de eindbaas vuren!!!!!! zoek een plekje waar hij je niet kan raken (is even proberen) en schieten maar! Alleen is het probleem dat je ammo snel op is! Ik heb gewoon een cheat gebruikt want ik vond de eindbaas een beetje "trek" onwaardig, had een hoog mario-gehalte.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.