Vraag & Antwoord

Games

Quake 3 Arena

Anoniem
2morrow
5 antwoorden
  • Hallo, ik heb een probleem met de Single Player van Quake 3 Arena. Als ik ga spelen krijg ik allereerst bij elke stap die ik zet een vervelend geluidje, een soort lage beep die je ook wel eens uit de PC speaker hoort, kortom een rotgeluid. En ten tweede heb ik geen bots. Hij probeert ze wel in het spel toe te voegen maar ik krijg een aantal keer (elke kaar als hij ze toe wil voegen) de melding:
    Error: BotStart Frame: Bot library used before being setup.
    Mij lijkt het zoiets dat ze niet geïnstalleerd zijn (of niet goed) dus heb ik het spel een keer opnieuw geïnstalleerd. Dat hielp ook niet. Iemand een idee?

    mvg Michel.

  • die lage piep zou kunnen komen (heb ik ook een keer gehad) doordat je een microfoon hebt aangesloten en die naast je speaker ligt.
  • Tja, misschien fout uitgelegd/t. :???: Het woord schoot me niet tebinnen, het is namelijk meer een lage korte brom. Ik heb trouwens mijn mic niet aangesloten dus dat is het niet.
  • Heb je toevallig de gekopieerde versie van het spel? Ik hoorde namelijk dat 't spel heel lastig te kopieren en dan goed te laten lopen is. De originele versie zou gewoon moeten werken.
    Greetz.
  • Inderdaad een kopie van het originele, met CloneCD gemaakt en geen fouten tegengekomen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord