Vraag & Antwoord

Games

Fatale fout in VXD asp 04 in spellen????

Anoniem
tuvok
2 antwoorden
  • 6 maanden geleden heb ik een pentium II 500 mhz voor mijn zoontje in elkaar laten zetten, zodat 'ie niet meer op mijn pc hoefde met zijn spelletjes. Er zit in: 128 Mb geheugen, NVIDIA riva TNT2 videokaart, Vortex soundkaart, Win 98SE, 10 gieg hd. Spellen als Black&White;, Voyager Elite Force, Max Payne draaiden maanden goed. Tot… in The Sims (dat eerst goed draaide) de volgende melding kwam:
    "Fatale fout in VXD asp 04. De toepassing wordt afgesloten. Druk nogmaals op Crtl-Alt-Del om de comp opnieuw op te starten". Daarna kwam de melding bij steeds meer spellen. Opnieuw schoon installeren van win98SE en directX7 hebben niet geholpen.Pc wordt regelmatig gedefragmenteerd en opgeschoond. Ik kan er met Google of Copernic niets over vinden op het internet, weet ook niet waar ik naar moet zoeken. Kan iemand mij vertellen wat er aan de hand is?
  • Met schoon installeren doe je dan echt format c: zodat de hd compleet leeg is?
    En worden dan de games opnieuw geinstalleerd?

    Als dit het geval is en je krijgt nog steeds fouten dan installeer je toch iets verkeerds. Probeer alleen Windows te installeren en de games met de nieuwste drivers voor de videokaart.
    http://www.nvidia.com/view.asp?PAGE=windows9x

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.