Vraag & Antwoord

Games

Ik zoek een spel

Anoniem
Keannu
12 antwoorden
 • Ik ben voor mijn vrouw op zoek naar een spel dat lijkt op zoiets als The 7th Guest. Het moet iets zijn zonder schieten en het moet leuke puzzles bevatten. Het hoeft er niet spectaculair uit te zien, zolang het haar maar een aantal uurtjes zoet houdt.

  Ik heb het al geprobeerd met RealMyst maar dat vond ze nix.

  Weet iemand iets? Als ik niet gauw iets vind zal ik een oud barrel van een PC moeten vinden om daar The 7th Guest op te draaien (DOS!!!). Ik krijg het namelijk niet op XP aan de praat.

 • The Sims misschien? (niet echt puzzelen, maar meer puzzelen met relaties. :wink:)
 • Road to India, een prachtige adventure. Reis door India om een geheim te ontrafelen.

  Beschrijving: http://www.gamespot.nl/review.cfm?id=2399&kind;=pc

 • Je kan onder XP programma's starten in de compatabiliteits-modus. Die doe je door de eigenschappen op te vragen van het .EXE-bestand. Op 1 van de tabbladen kun je dan de optie instellen. Misschien dat dit werkt?

  Mooie adventure? Zou ik niet weten. Maar in dezelfde geest is wel "The 11th hour". Tja, en misschien Monkey Island?

  Greetz!!

  ——————
  If you play with warez, you could get burnt…

 • The 11th Hour, daar zat ik ook aan te denken.. Of anders misschien Little Big Adventure. Is geen schietspel, is vooral een adventure, met een klein beetje actie .

  ——————
  Signed by Mini-Killer, the one and only.

 • Wat d8 je van Blade Runner, een van de beste adventures ooit.
  Greetz.
 • Allereerst bedankt voor alle suggesties.
  Ben al druk bezig van alle suggesties demo's te downen. Heb alleen niet The 11th Hour kunnen vinden, maar ook dat zal best lukken.

  Weet iemand of dit op XP kan draaien? Uit de specs blijkt dat dit eigenlijk ook een DOS game is. Mijn probleem hiermee is dat ik in de DOS emulatie van XP de grafische instellingen niet kan wijzigen. Ik beschik volgens mij maar over 256 kleuren en da's niet voldoende voor een herkenbaar plaatje.

  Mijn systeem: Celeron 850@910, 320 MB, Geforce2 MX40064MB

 • [quote:ae2d4130ee]
  Op 2002-01-09 20:38, schreef kwanzie:
  (..)Het hoeft er niet spectaculair uit te zien, zolang het haar maar een aantal uurtjes zoet houdt(..)Als ik niet gauw iets vind (..)
  [/quote:ae2d4130ee]

  [offtopic]jemig, wat heb jij voor vrouw? :wink: [/offtopic]
 • Ik denk dat The Sims wel een goed idee is. M'n moeder speelt het ook al bijna een jaar en speelt het nog steeds.
 • Yes!! Ik heb het gevonden. Er blijkt een patch te zijn (reeds geinstalleerd!) die dat vervloekte spel geschikt maakt voor 95/98/NT. Nu nog The 11th Hour zien te vinden (is ook een patch voor) en mijn vrouw kan weer een tijdje vooruit.

  Oh ja Toeter, zo erg is het gelukkig niet met mijn vrouw hoor. Ze ziet mij alleen regelmatig nieuwe games draaien die zij helemaal nix vindt. Nu ze eindelijk ook iets heeft wat ze leuk vind begrijpt ze ook waarom ik nachtenlang RTCW e.d. kan spelen.
 • Martian Gothic, een spel waar ik ook nog niet erg ver ben gekomen. Is af en toe een beetje schieten (maar dat is eigenlijk niet bedoelt) en natuurlijk (wat Mars betaamd) ZOMBIE'S!!!:D Het is een leuk spel maar je moet wel een beetje van een combinatie van spanning en puzzelen houden.
 • Wat dacht je van atlantis 1 en 2

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.