Vraag & Antwoord

Games

wolfestein wie kan mij helpen

Anoniem
The Plague
10 antwoorden
 • ik zit vast in mission3 level i

  je moet in de truck naar de v raketten site maar als ik de laatste quard niet dood en ik stap in heb ik de missie nog niet uit er staat 3/4 van de missie doeleind hoe moet ik verder..

  beefy
 • nou..als je de tunnel uitkomt (of via de gang naar boven gaat) moet je nog even dat speciale geweer zien te vinden (die ligt achter de wacht toren)
 • [quote:708c3c5150]
  Op 31-01-2002 19:51, schreef Leutje:
  nou..als je de tunnel uitkomt (of via de gang naar boven gaat) moet je nog even dat speciale geweer zien te vinden (die ligt achter de wacht toren)

  [/quote:708c3c5150]

  Die "Snooper Rifle" :smile: Dan gewoon naar achteren lopen (Naar echts ten opzichte van de basis :wink: en dan ligt ie langs een krat )

 • dat geweer heb ik en alles is uitgemoord behalve de wacht op het eind maar als ik in de truck stap ben ik nog niet klaar enige suggesties
 • Weet je zeker dat je alle andere gasten hebt afgemaakt? Er zijn wel meer mensen die met dat level daar problemen hebben gehad, maar ik weet niet meer zeker wat je dan moest doen…
 • Ik zal straks ff dat level overspelen en dan laat ik het je weten

 • Daargaan we zo heb ik het level uitgespeeld kill iedereen behalve die gast de uitgang bewaakt(hij loopt heen en weer achter het hek waar de vrachtauto door moet.
  er is een stukje papier met info in het kantoortje waardoor je de basis binnenkomt er is tevens een secret area hier die vind je als je via het raam in het eerder genoemd kantoor naar buiten gaat (het raamoje links van het raam waar je het kantoor binnenkomt)
  spring op de kratten die tegen de muur staan en spring op de 'waslijn' en loop naar de andere schuur toe spring door het gat in het dak naar beneden (je vindt hier ammo en armour schiet op de gasflessen voor een treasure item) ga via de deur naar buiten.
  er zitten ook vijanden in de andere kantoor gebouwen mail me als je een nog uitgebreidere walkthrough wil :
 • ik ben eruit ik had het snoopr geweer nog niet gepakt.

  bedankt allemaal voor jullie reacties
 • Ik heb dat speciale (snoopr) geweer wel gevonden, maar ik kan er alleen "blind" mee schieten. Wat moet ik instellen om in te zoomen en dan te schieten. Ook raak ik steeds m'n vizier voor m'n rifle kwijt.
 • [quote:71e0ba19e8]
  Op 10-02-2002 11:15, schreef Je ne sais pas:
  Ik heb dat speciale (snoopr) geweer wel gevonden, maar ik kan er alleen "blind" mee schieten. Wat moet ik instellen om in te zoomen en dan te schieten. Ook raak ik steeds m'n vizier voor m'n rifle kwijt.
  [/quote:71e0ba19e8]
  gewoon ff kijken in het keyboardinstelling( welke toetsen doen wat)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.