Vraag & Antwoord

Games

MOH - Omaha Beach level tips gevraagd

Anoniem
redillusion
6 antwoorden
  • Zou iemand mij kunnen helpen met enige tips hoe je in dit level in vredesnaam levend de duinen kunt bereiken? Vele malen tevergeefs geprobeerd. Ik probeer te schuilen bij die ijzeren dingen maar zodra ik daarachter vandaan kom wordt ik neergemaaid.
  • Je moet idd schuilen achter die stalen anti tank dingen. Wat ik deed is zorgen dat je niet vooraan loopt, dus achter je team aan. Meestal worden degene die voorop lopen het eerste beschoten, terwijl als je in het midden loopt lijkt dat mee te vallen.
  • Het is me nu gelukt om bij die bunkers te komen, ik kreeg weer energie van een medic! Nu look ik alleen steeds op mijnen als ik die artillerie moet uitschakelen. Daar nog tips voor?
  • Wanneer je onder de bunker vandaan loopt loop je naar het tweede gat daar ga je in liggen, dan wacht je tot ze bovenaan niet meer schieten (je kan ze ook proberen dood te schietn met het sniper geweer dat in het eerste gat ligt maar dat is mij nog niet gelukt) en dan ren je weer door en dan links langs die mijnen bordjes en dan loop je zo in de loopgraven.
    SUCCES!
  • Je kunt de sniper uit het eerste gat gebruiken om die 2 lui daarboven te snipen. Als je ze allebei vlak achterelkaar doodschiet. Dan naar het volgende en naar de volgende. Zorg dat je achter dat stenen bouwwerk komt. Dan ben je veilig. Ik heb easy en medium al uitgespeeld maar hard is zekerk in Omaha beach bijna niet te doen.
  • Hmmm, ik blijf steeds op mijnen lopen terwijl ik naar die loopgraaf loop. Hoe moet je nu precies lopen?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.