Vraag & Antwoord

Games

Eigen Unreal-server

Anoniem
None
11 antwoorden
 • Iemand die ik ken, wil een unreal server maken, waarbij jezelf ook de mogelijkheid om mee te spelen met het spel. En hij wil dat hij de server op internet kan zetten zodat hij zijn computer niet 24/7 aan hoeft te houden.

  Kan iemand mij uitleggen hoe je zoiets kan maken. Ik ben absoluut geen spelletjes freak. Of weten jullie een site waar dit op staat, zodat ik bepaalde stappen kan uitvoeren, waardoor ik zo een servertje kan bouwen?

  Alvast bedankt
 • Koop een extra pc, hang die ergens 24/7 aan internet, en start UT op met dedicated server :smile:
 • Wat je nodig hebt is een PC en een goede internet verbinding (geen kabel met 16kb upload limiet dus). Dan is het spel starten in dedicated mode en klaar :smile:
  Commands voor instellingen vind je vast wel op http://www.planetunreal.com
 • Zorg eventueel ook voor software waarmee je de pc van afstand rebooten kan als UT crashed, dat kan makkelijk zijn :smile:
 • Hoezo software ?
  Een simpel batch-bestand kan dat ook :

  [code:1:937afd9394]
  :start
  ucc -server (en dan weet ik veel)
  goto start
  [/code:1:937afd9394]
  en klaar is ie …
 • Ik had trouwens gehoord dat als je een dedicated server start dat je dan zelf niet kunt deelnemen aan het spel. Je bent dan alleen administrator of operator (of hoe het dan ook hete mag). Is dit zo?

  In ieder geval, alvast bedankt voor de reacties.
 • Als je een 'dedicated server' start is het gewoon niet verstandig om op diezelfde pc nog eens UT te starten om het spel te spelen …

  Beter is het om via een andere pc op het spel in te loggen, anders kun je beter het spel als een 'normale' server starten.
 • Is er op internet een site waar stap voor stap wordt uitgelegd hoe ik een dedicated server maak. Of een site waar aanwijzingen staan hoe ik dat moet doen. Want ik ben niet bekend met het maken van zulke servers.
 • Probeer eens te kijken op http://www.clanbase.com of op http://www.jolt.co.uk.

  het beste is een pc gebruiken als server en die 24/7 aan laten staan.Daar installeer je UT op en diverse hulp programmatjes die controleren of spelers geen aimbot hebben enzo.als je alles geinstalleerd hebt,start je UT op als dedicated server en voer je je admin paswoord en game paswoord in enz.tevens dien je de admin console commands te leren om je server de juiste instellingen te geven .
  ps:je moet wel via een andere pc UT spelen,want dat kan niet op de pc met de dedicated server  [ Dit Bericht is bewerkt door: willypirate op 2002-03-16 19:44 ]
 • *DE* site voor dit soort vragen is :
  http://www.planetunreal.com/TheAdminPage/

  Daar staan ook enkele 'betere' utilities dan het 'simpele' batch-bestandje (dat 'RunServer.bat' heet en in UTSystem-map staat)
 • Okee bedankt voor jullie reacties ik ga het eens uitproberen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.