Vraag & Antwoord

Games

Info: Voodoo3 2000 AGP en games in WindowsXP!!!

Anoniem
Reinier ter Welle
8 antwoorden
 • Ik heb van het weekend WindowsXP gekocht. Alles draait lekker, maar nu ging ik een game installeren en het lukte niet. RTCW geinstalleerd en weer lukte het niet. Steeds kreeg ik de fout melding dat Glide niet kon worden geladen. Het lijkt er dus op dat met mijn huidige XP drivers (driver version 5.1.2001.0) de Glide-support niet ondersteund wordt. Welke drivers moet ik hebben en installeren (graag zonder bugs) om mijn Voodoo3 2000 weer games te laten afspelen? Alvast heel erg bedankt!!!

  _________________
  The one and only fox!!!

  [ Dit Bericht is bewerkt door: The One op 2002-03-12 18:09 ]

  [ Dit Bericht is bewerkt door: The One op 2002-03-15 09:50 ]
 • Of beter nog… welke van de BETA Drivers kan ik het beste installeren??? (ik heb op http://www.3dfx.com -> http://www.voodoofiles.com gekeken bij de BETA drivers).
  Wie heeft er ervaring met een bepaalde BETA driver? Ik probeer ze nl. liever niet allemaal, want dalijk wordt m'n systeem daardoor instabiel.
  Tnx.
 • Ok heb inmiddels een BETA driverset geinstallerd. De glide en opengl support is er nu (mooi voor RTCW), maar met DirectX heeft ie nog problemen. ("Problem initializing DirectX graphics Error code reference 0x82000004)

  Iemand een ideetje hoe ik die DirectX support nu wel krijg?
 • Ok ik heb nu volgens mij de Ultieme driver set gevonden op Voodoofiles. RTCW, Fifa2001, Starcraft alles loopt als een trein, alleen een demo van Virtua Tennis wil niet draaien en geeft die Direct3d foutmelding, maar dat zal dan wel aan die demo liggen :grin:
 • Dus voor mensen die ook net als ik opzoek zijn naar een goede driver voor hun 3dfx Voodoo3 Videokaart, is de volgende driver voor de meeste spellen onder WindowsXP een oplossing:

  " Amigamerlin 2.1 for Voodoo 3/4/5 for Win XP 2.1"
 • dit artikel vond ik op het net, misschien iets voor jullie.
  http://www.3dspotlight.com/tweaks/voodoo3/index.shtml

  Mazzel Mike
  sorry eerst naar http://www.tweakxp.com/tweakxp/

  Forum, en hardware support.  [ Dit Bericht is bewerkt door: piepenbm op 2002-03-17 23:30 ]
 • Leuk artikeltje, maar spam voor je eigen forum mag je in het vervolg wel achterwege laten…
 • Lekker antwoord, probeer je wat mensen te helpen beginnen ze te ouwe hoeren over mijn forum???, tweak XP is geen forum van mijn.Ik kwam daar toevallig op en las de vraag en herrinerde mij deze vraag DuS P.L als je nog eens wat hebt…….

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.