Vraag & Antwoord

Games

Problemen met gamecontrollers in FIFA 2002

Anoniem
Peter Horsman
4 antwoorden
 • Ik heb onlangs FIFA 2002 gekocht. Nu heb ik problemen met mijn 2 gamecontrollers die ik heb. Deze worden niet door FIFA herkent en functineren dus niet goed in het spel. Het gaat om de Microsoft Sidewinder precision pro joystick en de Microsoft Sidewinder Gamepad Pro.
  Hebben meer mensen hier problemen mee? Weet iemand hoe ik dit kan oplossen?

  Groeten Tino
 • Hoi ik heb waarschijlijk het zelfde probleem, ik heb een trust gamepad en in Fifa 2002 wordt hij wel herkent maar na een tijdje spellen gaat hij automatisch de bal passen naar andere spellers . Dit is bij mij gekomen nadat ik Red baron had geinstaleerd en daarvoor enkele knoppen van mij gamepad had voorzien van andere functies.
 • Dat probleem heb ik met de joystick ook. Vanaf de aftrap gaathet spel automatisch passen. Ik kan nog wel een beetje aangeven naar welke speler, maar ook niet echt.

  De gamepad heeft een ander probleem, het spel ziet een 6knops controller i.p.v. een 8 knops. In het spel zelf werken er maar 4. De onderste 3 werken naar behoren. De bovenste drie geven alleen hetzelfde resultaat.
 • Veel controllers geven inderdaad problemen met FIFA. De controllers die gegarandeerd goed werken zijn de op Playstation model gerichte modellen (met vier knoppen in ruit vorm en 4 shoulder buttons). Ik gebruik zelf nu de Thrustmaster Firestorm Dual Analog 2 en eerst de Gravis Gamepad Pro en beide werkten goed. Mede doordat zij precies het juiste aantal knoppen op de juiste plek hebben :grin:
  Ook zonder instellen draaien ze direct naar behoren.

  BTW de thrustmaster kan ik je aanraden hij is van speciaal rubber dat lekker in je hand licht en speelt erg fijn (USB)
  Greetz Marcel

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.